Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 valla bende oyniyan bulamadıgım içni oynamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 red baboli ayipsin ya gel takilaq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 denk gelmioki.hafta içleri öglen eve gelince oynuyorum ps.bide geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 single bayacak gibi duruyor beni. multi oynamak isteyen olursa psn: lopethh ekleyin sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 single da zevkli.multide zevkli anelorla geçen oynadık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 bu online oynadığımız haritalar bi yere download ediliyor mu daha sonra offline oynamak için? bi de nasıl ulaşcaz :D şu an kaç kişi oynuyo bi de :)) ben çok seyrek giriyom ama online görürsem oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 cul_ ekle beni.giren olunca giriyorum.yoksa sarmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 tamamdır Red ekliyorum. mardoxx adım. kim bu diye şaşırma :) bu arada online oynadığımız haritalar nereye kaydoluyor bulamıyorum ya... süper haritalar vardı, illaha nete mi girmem gerek her seferinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bana bundle ile geldi bu konsolu alirken baya eglenceliymis multi filan bilmiyorum ne degisiyor nedir olayi filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Evt arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum :D Varmı oynayan bu aksam bulusalım patlatalm btw psn = mojito35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bende duruyor oyun hala satmaya calisiyorum gerci biri alicakti hatta ona ayirmistim ama kimdi unuttum simdi neyse arada gencler geliyor abi biz su bolumu gecemedik nolur bi el at diye giriyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kaca satıyosun alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi kimdi unuttum birine soz verdim diye hatirliyorum eger o yalan olursa ben sana mesaj atarim 40 a satiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bende satıyorumlbp'yi ama 60'a. 'http://www.ps3takas.com/' hep burdan alıp takasladığım için oyunları lbp hala a grubu oyun olarak geçiyor ve burayı baz alarak 60'tan satıyorum. ilgilenen varsa şeyetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 nasil bir site bu? nerden takas yapiliyor dukkani filanmi var filan biraz aydinlatsana alisveris takas yaptiysan burdan daha once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ilk oyunumu aldığımdan beri bunlarla takas yapıyorum mısır çarşısının orda dükkan. oyun gruplarına ayırmışlar. gruplar arası fark 15 milyondan başlıyodu en son takasladığımda. mesela B grubu oyunun var A grubu oyunuyla takas yapıcan 15 milyon grup farkı+15 milyon takas parası veriyosun falan. istanbuldayken dükkanlarına gidip geliyodum izmirde kargoylada 2 kere oyun takasladım gayet başarılı hiç problem yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sitede hic bilgi yok ya, gruplara gore oyun listesi dısında, ne takas fiyatları, gruplar arası fark fiyatları, ne dukkanın yeri, ne kargo isi falan, ya da ben bulamadım ehueh, uye falan da oldum gerci... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 eskiden yazıyodu hepsi. sonradan kaldırdılar. adam şey dediydi 'oraya msn adresi koyduk mail adresi koyduk. millet onu gördümü bakmaya üşeniyor baksalarda yine soruyolar yine soruyolar kaldırdım bende madem cevap veriyorum msnden' gibi bişi dediydi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Bu oyun offline olarak da 2 kişilik oynanıyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Oynanıyor tabi. Online'ın asıl özelliği kişilerin yaptığı haritalar zaten :D Adamlar her oyuna uygun bir harita yapmışlar nereedeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Oturduk başına kalkamıyoruz raidleri kacırıyoruz o derece mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hala oynayan ya da online olarak benle oynamak isteyen var mıdır acaba aranızda? tek başına sıkıyor bir süre sonra=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben oynarim 2 kisi daha cikarsa 4 kisi daha zevkli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 4 olursa bende oynarm 1 senedir kabından çıkarmadım cd yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 +1 arıyoruz =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar