Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Little Big Planet

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu online oynadığımız haritalar bi yere download ediliyor mu daha sonra offline oynamak için? bi de nasıl ulaşcaz :D
şu an kaç kişi oynuyo bi de :)) ben çok seyrek giriyom ama online görürsem oynarız
Mesaj tarihi:
tamamdır Red ekliyorum. mardoxx adım. kim bu diye şaşırma :)

bu arada online oynadığımız haritalar nereye kaydoluyor bulamıyorum ya... süper haritalar vardı, illaha nete mi girmem gerek her seferinde ?
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende duruyor oyun hala satmaya calisiyorum gerci biri alicakti hatta ona ayirmistim ama kimdi unuttum simdi neyse arada gencler geliyor abi biz su bolumu gecemedik nolur bi el at diye giriyorum arada
Mesaj tarihi:
bende satıyorumlbp'yi ama 60'a. 'http://www.ps3takas.com/' hep burdan alıp takasladığım için oyunları lbp hala a grubu oyun olarak geçiyor ve burayı baz alarak 60'tan satıyorum. ilgilenen varsa şeyetsin
Mesaj tarihi:
ilk oyunumu aldığımdan beri bunlarla takas yapıyorum mısır çarşısının orda dükkan. oyun gruplarına ayırmışlar. gruplar arası fark 15 milyondan başlıyodu en son takasladığımda. mesela B grubu oyunun var A grubu oyunuyla takas yapıcan 15 milyon grup farkı+15 milyon takas parası veriyosun falan. istanbuldayken dükkanlarına gidip geliyodum izmirde kargoylada 2 kere oyun takasladım gayet başarılı hiç problem yaşamadım daha.
Mesaj tarihi:
sitede hic bilgi yok ya, gruplara gore oyun listesi dısında, ne takas fiyatları, gruplar arası fark fiyatları, ne dukkanın yeri, ne kargo isi falan, ya da ben bulamadım ehueh, uye falan da oldum gerci...
Mesaj tarihi:
eskiden yazıyodu hepsi. sonradan kaldırdılar. adam şey dediydi 'oraya msn adresi koyduk mail adresi koyduk. millet onu gördümü bakmaya üşeniyor baksalarda yine soruyolar yine soruyolar kaldırdım bende madem cevap veriyorum msnden' gibi bişi dediydi (:
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...