LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 uTorrent'te Protocol Encryption diye birsey var, yaptiginiz download trafiginin ISP'ler tarafindan gorulmesini falan engelliyor sanirim. Malum ingiltere'deyiz, yilbasi sezonu falan :) ama utorrent harici bu protocolu kullanan download manager'lar falan var mi rapidshare icin falan? Yada bu konuda bilgisi olanlar aciklayabilirler mi durumu? NOT: Birde "Welcome to the Scene"'i izledim iyice security freak olmaya basladim =D
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Flashgetin var su ana kadar kullandıgım en iyi download manager. gerçekten çok iyi ben seed nedir bilmem uploadlarım bile kapalı populer dosyaları başladıktan 2 dk sonra 107 ile indirmeye başlıyorum. Protocol encryption un ne oldugunu da öğrenmiş oldum. BT seçeneklerinde mevcut aktive ettim :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 flashget'te nerde var? Flashget kullaniyorum ben.
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 flashget in torrent modulünde var sadece. http de yok.
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 LathspeLL said: flashget'te nerde var? Flashget kullaniyorum ben. son versiyonu indirmeyi dene :S neden yokki
Öne çıkan mesajlar