Pluton Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 fastreloader said: üyelik tam açık şuan, onaya falan gereksinim yok. problem yaşarsanız silin tekrar ekleyin. normalde onaylı olduğu zaman da gruba bi tane mesaj atmanız gerekiyor, o başvuru mesajı gibi bişey. onu attıktan sonra onay isteği geliyor bana. ayrıca o mesajı ne yazdığınız da önemli değil zira sormuyor BEnde çevrimdışı arkadaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 kapattım üyeliği, elle alıcam. grubun offline olması, olmaması gereken bişey. üyeliğin kabulüyle alakasız. 5dk içinde falan düzelir. elle alıcam derken, siz gene girip ekleyin bişey yazıyorsunuz. ben onaylıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Fast bir grup açtın giren banlanıyor patiden nasıl iş anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kimse banlamıyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 gruba giren, paticikten banlaniyor demek istiyor umurcum sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 haa. sevmediğim adamları alayım gruba o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Hacı grubun yarısı banlı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yarısından fazlası banlı aktif olarak katılanlardan. Hatta söyle diyeyim fast sen ve ben hariç hepsi banlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bende banlı dğeilim nan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Dragonfire said: Yarısından fazlası banlı aktif olarak katılanlardan. Hatta söyle diyeyim fast sen ve ben hariç hepsi banlı :D Bende öyle demişim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ne oldu şimdi bu grubun akıbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 benim listemde uzun bir sure kalmıstı kimse konusmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bende engelli duruyo genelde, çat çut çıkıveriyodu sağ alttan. ÇOK sıkıldıkça açıyorum resmen engeli, o zaman da kimse olmuyo fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar