tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 rapidsharein şu anda tek avantajı , 4-5 senelik arşiv konusunda dünya üzerinde bir numara olması.. ama özellikle netload'un atağıyla insanlar yeni upload etttikleri çoğu şeyi netloada da eklemeye başladılar.. yeni film/dizi/oyun ise aradığınız , netload veya torrent üyeliği tavsiye ederim şimdi bu konuda benim soruma gelicek olursak , ben hem rapidshrein aylık 80 gb kotasına para vermek istemeyen , hem de gerektiğinde eski dosyaları da rahatça bulup indirmek isteyen bir vatandaşım. paralı torrent ile alakalı bi kaç sorum olucak. paralı torrent (ki hangisini kullanmam gerektiği konusunda da tavsiyeye ihtiyacım var) kullandığım zaman , eski ve az seed yapılan mininova torrentlerinde de öncelik sahibi oluyor muyum? yani şu anda 15kb ile indirdiğim bir torrenti , paralı torrent serverından bağladığımda , daha hızlı indirmem gibi bişey söz konusu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Eğer seed bulursan belki ama önemli olan seed yapan yani o aradıgını yayınlayan var mı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Nedir abi bu şakamı ? Dün premium rapid aldım bugun çıkan mesaja bakın 2.66 gb günlük limit'e ulaşmıssınız cıldırıcam ya......... Beleş rapid indirsem bundan daha iyi lan bi reset at modeme limit fln kalmasın lol..... Bana özel kıyak mı geçiyor yoksa rapid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Masticore said: [img] onu geçtim günde 2.66 gb limitle ayda 80 gb nasıl oluyor ? gayet güzel oluyor 2,66 gb x 30 gün = 79,8 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 basic math 2.66 * 30 = 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Abi sizde bi sorun var. Biz 1 Eylul'de 1 yillik account aldik iste ev arkadasimla, gunde 10 gb geliyor You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 01.09.2009. It is 291 days remaining. yaziyor hatta yani premium zone'umuzda. biz de her gun 10gb cekiyoruz, hatta bugun -458 mb olmus. oda arkadasim tum filmlerin hd versiyonunu cekti neredeyse. ben de 1 tb lik dizi bolumu cektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 yazanı editledim zaten geç kaldınız da... Kimse bana alırken böyle birşey olduğunu söylemedi :( Sıcarım böyle sitenin içine ne demek ya günde 2.66 . Şakamı bunlar günde 10 gb limit koymuşlar eskiden eder ayda 300 gb . 80'e düşürmüşler dedim bana yeter 80 fazla birşey cekmiyorum zaten.... Ama bu günlük limit tam bir puştluktur ya. Beleş kullansak daha iyiydi be giden paraya yanmıyorum kıçıkırık 7 euro . Vize ödevim var bir program çekmem lazım hızlı olur diye alıyoruz zararlı cıkıyoruz işin içinden neresi rapid bunun..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 penth sen bu 80 lik limite gecmeden uye oldugun icin sana gecerli hala o. yeni uye olan herkes 80 takilmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bende eskiden 10gb ile kullanıyordum ve oldukça rahat ediyordum. şimdilik sınırı doldurmadım ancak 80gb'dan kalan kısım premium zone'daki traffic left'de görüntüleniyor değil mi? öyleyse her ayın belirli zamanında mı sıfırlanıyor bu? ha birde traffic share'deki kotayıda yükleme için kullanılabiliyor sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gümlük 5 gb 1mbit adsl için kurtarırdı onu bile çok görmüş rapid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Penthesilea said: Abi sizde bi sorun var. Biz 1 Eylul'de 1 yillik account aldik iste ev arkadasimla, gunde 10 gb geliyor You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 01.09.2009. It is 291 days remaining. yaziyor hatta yani premium zone'umuzda. biz de her gun 10gb cekiyoruz, hatta bugun -458 mb olmus. oda arkadasim tum filmlerin hd versiyonunu cekti neredeyse. ben de 1 tb lik dizi bolumu cektim. Penth bende de simdi 8 gün kaldi günde 10 gb cekebilirsin diyorda, ben uzatmayi düsünüyorum eger uzatirsamda devam edecek mi bu günlük 10gb limiti bir bilgin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hayır uzatmıyor ultraslan, bende aynı durumdaydım.. edit: penth'e sormuşsun atlamış gibi oldum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Account'um bu Buda log: said: Total Download Traffic Date IP-Address Traffic Fri, 14. Nov 2008 85.101.36.195 5299187 KB Thu, 13. Nov 2008 85.101.36.195 18778 KB Bu kadar şey cekmedim ama bir gariplik var bu işte. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 gerek kalmadi http://rapidshare.com/news.html adresinde cevabi verilmis, uzatirsam eger aylik 80gb olayina gececegim :( berbat olmus bu yeni sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 orc_lord said: hayır uzatmıyor ultraslan, bende aynı durumdaydım.. edit: penth'e sormuşsun atlamış gibi oldum.. :) bende simdi farkettim niye direk penth'e sorduysam :) tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bu günlük 2.6 gb cekebilme olayı birtek bendemi var şimdi ? Mail atıcam ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 TvT dönmüşken,bir şekilde girin rapidi boşverin. Torrent bu son değişikle kıyaslamada baya öne geçti.Muhtemelen Rapid büyük bir üye kaybı yaşayınca aklı başına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 TvT ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tv.torrents.ro diye bir priv torrent sitesi bütün amerikan dizileri(Bütün derken bütün diyorum,hepsi.En bilinmeyenine kadar) +Anime cartoon vb. sadece bunlara adanmış bir site.Popüler birşeyde (Örnek:Prison Break) yaklaşık 500 seed buluyor daha bu trackla indirdiğim torrentlerin hiçbirisinde 107kb/sn'nin altına düşmedim.Ki bu rakam tam benim bandwith oluyor o yüzden sonrasını bilemicem ama benim için ultra mega hızlı :) tavsiye ederim ama invitem yok daha power user olamadım power user acc banlandı yazın inaktivity'den dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 cevap gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Fri, 14. Nov 2008 42491282 KB Thu, 13. Nov 2008 7456428 KB Thu, 13. Nov 2008 12213419 KB Wed, 12. Nov 2008 21979070 KB 4 gunluk logum ehuehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Masticore said: bu günlük 2.6 gb cekebilme olayı birtek bendemi var şimdi ? Mail atıcam ona göre yoo gunde 2.66gb limit uygulamasi basladiktan sonra account alan herkeste var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 e ozm rapid Yeni alan yada üyeliğini yenileyenler için direk saçmalık olmuş 2.66 diye birşey olduğunu bilmiyordum. 80 e düştü diye veryansın edilmişti forumda bir tek. Torrent her türlü iyi bundan be. Rapid GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 http://tv.torrents.ro üyelik açık şu anda ben üye oldum yaşasın kötülük, üye olduktan sonra gönderiom mesajı :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 warez dediğin beleş olur. ve beleş her zaman iyidir... www.warez-bb.org www.katz.cd www.isohunt.com ne aradıysam buldum, usdownloader'a veya utorrent'a attım, çatır çatır indi. 5 kuruş ödemedim, ödemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar