Genghis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Ebay hakkında bilgi verebilir misiniz? Nasıl sipariş verilir? Para nasıl karşı tarafa ulaşacak? Parça nasıl bana ulaşacak? Kredi kartı lazım mıdır? Sorular bunlar.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 amerikada yada canada da oturmuyorsan ever kredi kartı lazım, ulaşma ile ilgili soruların için orada siteyi inceleyebilirsin, kısaca orada satan neyi ve nası sattıgını tam olarak yazmak zorunda bu şekilde eger bir parca alıyorssanız shipping dahilmi degilmi gibi bilgileri edinebilyorsunuz. Ödeme direk credi cardı yada paypal ile yapılıyor. Sonucta kredikartı şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 ebay için kredi kartı gerekmiyor gerçi ben ingiltere içinden aldım hep... 256 ram i amerikadan getirttim... (baya sürdü)... Gerçekten çok ii adamlar var ben daha parayı vermeden modem bile elime ulaşmıştı... Genelde insanlar güvenilir ama yüksek skorlu birine bakarsanız daha ii olur tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Peki tersi nasil oluyor arkadaslar. Mali satan kisiye para nasil ulasiyor. Sizin kredi karti hesabinizdan cekildikten sonra kisiye cek falan mi yollaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 kredi kartı olmadan nasıl alıyorsun ? :-) banka ceki sadece amerika ve kanada icin geceerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Ozetliyorum Mesela ben saticiyim Karakedi sende alicisin. Para senin kredi kartindan ciktiktan sonra bana nasil ulasacak soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2001 paypal var, senin kredi kartından benim kredi kartıma gonderiyorsun, ben bu sekilde bir kaç sey almıs idim. mailine onay geliyor kredi kartın ile birlikte sende onayı verdikten sonra para senin credi kartından cıkıyor satıcının hesabına yatırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 ya da western union ile yapin 15 dakka da hemen hesabiniza yatio ve cekebiliyorsunuz cok kolay ve guvenilir bi sistem... ayrintilar: westernunion.com tr de sadece interbank ve mng bank calisio sanirim western union sirketiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Bu iþin 1-2 yöntemi var kredi kartsýz ben mesela sigortalı mailla gönderdim çalınırsa aşırı derecede para ödüyolar zengin oluyosun vede 1 günde gidiyor ayrıca ucuz bişi tabi bu ingiltere içi...Bide havale var tabi adamın banka hesap numarasını alıp havale yapıyosun ve ürünü gönderiyor hemen...tecrübe kazandım :-p şuana kadar gördüğüm en ii adam 2 feedback i vardı modemi aldım (diamond ext 56e pro) adam daha parayı yollaamdan ertesi gün yolladı test et begenirsen parayı yolla lütfen die bende hayhay dedim tabi :-) 1 günde geldi bende ödedim o geldiği gün... Daha çok alternatif sunuyolar size yani vermek zorunda değilsiniz kredi kartı felan...ben vermedim hiç numaramı mesela... said: 2001-04-10 21:07 tarihinde, karakedi yazmış: kredi kartı olmadan nasıl alıyorsun ? :-) banka ceki sadece amerika ve kanada icin geceerli. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Renodon olm neyi anlatıyorsun ? bize ne ilgilteredeki sistemden ya? Türkiye'de gecerli olan yöntemler önemli bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genghis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Bazılarının yanında SHIP ANYWHERE gibi bi ifade var.bu nereye olursa olsun olayı mı? Bir de adamın güvenilir olduğunu nerden annıycam? İngilizceyi az bildiğimi varsayarak anlatın!!! [ Bu mesaj Genghis tarafından on 2001-04-11 12:40 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Beyler, Posta ceki ile alıs veris yapmak mumkun degil mi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Dikkat edersen sadece posta yolu dedim ingiltere içi olarak... diğerleri geneldi! yani havale yaparak kredi kartı vermeden de iş yapılabiliyor... 2 hafta süresi var adamın göndermesi için para verildikten sonra... orda ingiltereyi anlatmadım ben sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2001 SHIP ANYWHERE heryere gonderilir demek. guvenilir olmasini da feedbacklerin sayisindan anlarsin...50-60 ve ustu baya guvenilirdir, ama ben 5 tane olan ve iyi olan guvenilir olan da biliyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortiss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Konu bir hayli eskimiş ama ebayla ilgili tek düzgün konuda buydu ve benimde birkaç kafama takılan konu var Şimdi ben müzik aleti alıcam ve tahminimce 10kg civarında bir ağırlığı var. Yani adam orda parçalasa bile burda kesin olarak gümrük yiyecek :) Soruma gelince,gümrükte nekadar para alıyorlar,hangi kriterlere göre? Çünkü 100% gümrük ödemediğim sürece zaten normalin altında bir fiyata gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Eğer değeri 100 euro nun altındaysa gümrük ödemezsin. 100 euro dan fazlaysa %10 .[hline]uo-ao-eve-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoM_BoCk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 said: karakedi, 10 Nisan 2001 17:03 tarihinde demiş ki: amerikada yada canada da oturmuyorsan ever kredi kartı lazım, ulaşma ile ilgili soruların için orada siteyi inceleyebilirsin, kısaca orada satan neyi ve nası sattıgını tam olarak yazmak zorunda bu şekilde eger bir parca alıyorssanız shipping dahilmi degilmi gibi bilgileri edinebilyorsunuz. Ödeme direk credi cardı yada paypal ile yapılıyor. Sonucta kredikartı şart. kanadada otuyoryum bu ebayden ne aliniyor[hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 geçen gün bi adam kasaba satın almıştı e-bay den[hline] Lord British Sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Ada bile satılmıştı :))[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Biara bi kız bakireliğini satıo die duymushdum noldu bilmem verdimi birine . Ona nası feedback yazılırki :Pp[hline]You hate me to say that i did not obey!!! [Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 16 Ocak 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 said: LiGhTfOrCE, 16 Ocak 2003 20:23 tarihinde demiş ki: Biara bi kız bakireliğini satıo die duymushdum noldu bilmem verdimi birine . Ona nası feedback yazılırki :Pp[hline]You hate me to say that i did not obey!!! [Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 16 Ocak 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] ondan kargo alınır mı?[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Kargo artı pasaport masrafı vermen lazım . Doğum gününde pastadan çıkmak ekstra 120 euro ... :)[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Almanyada Ebay.de var ordaki sistemi anlatayim ben. Banka numaranizi yada kredi kartinizi giriyorsunuz , bi de yeni birsey cikardilar ebaye havale ile para yolluyorsunuz ebay accountunuza ekliyorlar sonra ordan cekiyorlar birsey oldumu. Neyse ebaye €1,00 koydugunuz birseyin reklam fiyati €0,25 , bi de ayrica sattiginiz maldan belli bir yüzde mal satildiktan 1-2 hafta sonra bankanizdan kredi kart etc. cekiliyor ama cok az birsey. Ornek vereyim ben bir nokia 6510 sattim €226,00 daha sonra €7,00 cektiler bankadan. Bu dunyanin butun ebaylerinde boyle olmasi lazim bildigim kadariyla. Avantaji herseyin kesinlikle satilmasi , ben eski boardumu sattim uzerinde AGP slotu yoktu yani kim alir ki , alindi ama. Bir oyun almistim €40,00 Heroes IV , sonra 1 yil oynadiktan sonra €30,50 sattim. Bizim arkadas ceketini satti , corap satan bile var , ustelik alan kisi shipping parasini da yolluyor size giren cikan yok.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortiss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 hmm ebay.de yi öğrendiğim iyi oldu saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortiss Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 ya bir soru daha var şimdi rastladım başka bir forumda.. ebay.de de malı teslim alırken parasının ödendiği bir metot varmış bunun hakkında bir bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar