Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 allahim ya dun aksam isitip nohut yedim sonra buzdolabina koymadan once belkiyim isi dengesi olussun dis ortamla yani ayni sicakliga gelsinler oyle buzdolabina koyim dedim boylelikle elektrikten tasarruf ediyim ama unutmusum ben dolaba koymayi dun aksam onu simdi karnim ac diye gittim baktim lan disarda unutmusum dedim ben bunu isitip yicem simdi sizde akibeti ne olmustur onun dun gece neler dusunuyosunuz nohutum hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nohut gibi burun güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 1 gece de bişi olmaz, mutfak sıcak değilse aşırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 o zaman bi ara age of yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 her türlü yenir. pilav var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yok ya cooking 10 falan daha bende appyim sadece isitip yiyebiliyorum yiyecekleri suan icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bide yoğurt, omg ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nohut pizza hut protestosu gibi yiyecek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 abi şunu dün nohut yaptım, dışarda unutmuşum. şimdi yesem sorun olur mu? diye tek satırda sorsana. okurken yoruldum. 1 gunden bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 geçenbitonbalıklısalatayapmışımamantanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sulu sulu yapmislar ekmegi agzimla koparip bana bana yicem maden iscileri gibi oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 5 parmakla bana bana yoğurtlu ıspanak yemek ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Voys said: abi şunu dün nohut yaptım, dışarda unutmuşum. şimdi yesem sorun olur mu? diye tek satırda sorsana. okurken yoruldum. 1 gunden bişey olmaz. sori baps neyse hadi bana afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gaz yapar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sütü kalorifer peteğinin yanında unutmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 canım çekti allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Karpuz mevsimi geçti zaten hayat bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yede kokut dıye ozlu sozumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ah ulan nohut, bide gaz yapmasan iyisinde. Öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 NOHUTTAN NEFRTE EDERIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Peki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 küflenmiş nohut ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Chastise said: canım çekti allahsızlar biri dela mı dedi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kuskus. Delalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar