nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bir süredir böyle bir geçiş için hazırlık yapıyorum. Ancak halen tam olarak nelerin değiştiğini gösteren bir doküman hazırlayamadım. 55 revisions ile ilgilenen kullanıcıların buraya çok kullanılan versiyon olan 55i den geçiş için nelerin değiştirileceğini yazarlarsa hem benim hem de benim gibi bu geçişi düşünen kişilerin işine yarayacağını düşünüyorum. map|region|resourse ayarlarının dışında gerekenleri yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ore.scp [REGIONRESOURCE mr_iron] SKILL_LO=0.1 SKILL_HI=100.0 // SKILL=0.1,100.0 // AMOUNT=5,10 AMOUNT_LO=5 AMOUNT_HI=10 REAP=i_ore_iron REGEN=60*25*10 Satırlarını [REGIONRESOURCE mr_iron] SKILL=0.1,100.0 AMOUNT=5,10 REAP=i_ore_iron REGEN=60*25*10 Şeklinde Değiştirmelisiniz.[signature][hline]Yuva Yıkan Oyunlar SihirliSayfalar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: nbl_silencer, 30 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: map|region|resourse ayarlarının dışında gerekenleri yazarsanız sevinirim. gene de teşekkürler [signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 30 Nisan 2004 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bence sakın geçme. leather dye gibi eşyaların rengi değişmiyor. maksat injection engellensin. ondan sooora. nebuladaki checkdoor gibi functionlarda sürekli can't resolve hataları alıyorsunuz.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Faust, 30 Nisan 2004 13:17 tarihinde demiş ki: leather dye gibi eşyaların rengi değişmiyor. Evet bu doğru.. Bildiğim kadari ile quaxisde bunu kullaniyor.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bunu script ile çözebiliriz...[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Verdiği hata tamamen syntax'dan kaynaklanıyor. checkdoor'daki sorunu düzelttim.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 checkdoor? Biraz bilgi werebilirmisin sayin nbl_silencer..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 kapıya çift tıklayınca hata veriyordu, bunu düzelttim.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 map ile herhangi bir problem cıkmıyor..Null un dediği gibi ore scriptinde 1-2 satır onun dışında bir problem gözükmüyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bide silencer Sphere55rc3 nin Tam sürüm download adresini verirsen iyi olur hala tam anlamıyla yapamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ben de exhosa'dan aldım. O da zamanında sphereserver'dan çekmiş. Şu an download'ı olan bir yer bilmiyorum malesef.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hımm varsa yoksa nbl staff :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 spherein 55i 55r2 55r3 gibi sürümleri burda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 verdiğin linkteki sadece 55rc3 işime yaramıor sphere.ini si bile yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 55r3 ün sphere.ini si lazısma atayım iki dakka ftp ye al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 irc.sphereserver.com 'a baglanin mirc ile #sphereserver kanalinda bir bot var !sphere yazarak gerekli komutlari ogrenip sphere versionlarini dcc send ile download edebilirsiniz[signature][hline]nedir bu avp? hangi şehirdesin daha uçmadım brite gidiimmi uçmadinmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 avp tşk ederim ama bottan kaldırılmış r3[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ne gibi bir syntax hatası var acaba silencer checkdoorda? çözüm bildirirsen sevinirim. checkdoor'a benzeyen bir çok şeyde hata veriyor.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 targ.link yaparsan düzelir.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 ya neden kasıntı yapıyorsunuz aranızda iyi ingilizce bilen biri sphere.net adminine mail çeksin böyle böyle biz paticik.net adına atıyoruz böyle bir sistem geliştirmişsiniz acaba bunun girdisi çıktısı hakkında bilgi alabilirmiyiz diye? olmazsa ben atarım? zaman yok (:[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 arkadaşım iyimisin? ne demek mail çeksın. adam sen salakmısın der. git revisions.txt'i oku der ne dicek.[signature][hline]Noir Ultima Online Shard -- Açıldı. [Bu mesaj Faust tarafından 01 Mayıs 2004 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: daniska, 01 Mayıs 2004 00:22 tarihinde demiş ki: ya neden kasıntı yapıyorsunuz aranızda iyi ingilizce bilen biri sphere.net adminine mail çeksin böyle böyle biz paticik.net adına atıyoruz böyle bir sistem geliştirmişsiniz acaba bunun girdisi çıktısı hakkında bilgi alabilirmiyiz diye? olmazsa ben atarım? zaman yok (: İyi ingilizce bilen birisi zaten revisions u okur da yapar :)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Arion, 01 Mayıs 2004 13:23 tarihinde demiş ki: said: daniska, 01 Mayıs 2004 00:22 tarihinde demiş ki: ya neden kasıntı yapıyorsunuz aranızda iyi ingilizce bilen biri sphere.net adminine mail çeksin böyle böyle biz paticik.net adına atıyoruz böyle bir sistem geliştirmişsiniz acaba bunun girdisi çıktısı hakkında bilgi alabilirmiyiz diye? olmazsa ben atarım? zaman yok (: İyi ingilizce bilen birisi zaten revisions u okur da yapar :) *kırılır*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 pandere box nerden çekebilirim http://arya.runuo.com/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=1 burdan yapamadım üye falan oldum login olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar