Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkische Jugend

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

sunsh1ne said:
tamam, sen alice harikalar diyarında yaşamaya devam et.
yıllardır yüzbinlerce kürt, solcu, dindar (muhelif herkesi katabilirsin buraya) bu ülkede haksız hapis yatmadı, işkence görmedi, faili meçhule kurban gitmedi. 6 7 eylül, varlık vergisi falan da olmadı. yüzyıllardır hepimiz bu topraklarda gülücükler saçarak yaşadık.

Rumuz olarak Sunshine'ı seçmiş bir insandan bunları duymak oldukça ironik.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:
Chastise said:
http://www.facebook.com/group.php?gid=41520389972#/group.php?gid=8785713921&ref=mf
daha fena.

bu grubun kurucusunun profiline baktımda, üye olduğu gruplardaki manzara biraz enteresan;
said:

EZAN DİNMEZ, BAYRAK İNMEZ, ŞEHİTLER ÖLMEZ....!, Küçükken pipisi fermuarına sıkışmış olanlar,

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Aktüeldeki yazıyı okumuştum. 3-4 salak liseli çocuk. gitmişler 1 çingene dövmüşler biz naziyiz diye. Sonra çingeneler toplanmış bunları bir güzel pataklamışlar. Hastahaneden çıkınca ir zengin yaşlı adam bunları evine götürmüş, afferin, devam edin, bizde kalabalığız, sizi destekliyoruz merak etmeyin diye gaz vermiş. Hatta ilerde tekrar döneceğim ben size falanda demiş.(derin devlet mi, provakatör mü? Yok canım, uydurmayın.!)

Aptallıkları şurdan belli, o ünlü selamlama işareti sağ ellemi sol elle mi onu tartışıyorlarmış hala:D 1 tanesi sağ elle yapılır diyormuş, 2 tanesi sol elle:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...