Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dün gece ufak kuzenim oyun indiricem diye olur olmaz yerlere tıklayıp keylogger bulaştırmış sanırım pc'ye. keyloggerlardan kurtulmak için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Spysweeper işini görecektir. http://rapidshare.com/files/159301406/WSS_v6.0.2.22.rar şuda downloan linki 1 yıl bedava key içinde ;) not: crack felan değil kendileri veriyolar bu 1 yıllık keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ben download edip keyi yükledim ama program sapıttı ve şimdi 19.99$ diyo 1 yıl için ve kötü yanı silinemiyor.Ne dosyadan sileibiliyorum nede uninstall dan.sanırım sistem geri yüklemesi yapmak zorunda kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bence kaspersky antivirus kur, problemini çözecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar