aquatik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahahahaa, ya bir de kedi ve yunus var, onlar ne oluyor?
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abi onların dışkılarını takip ederek nerde oldugunu bulabilmek falan inanılmaz FBI tecrübesi istiyodu.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aquatik said: ahahahaa, ya bir de kedi ve yunus var, onlar ne oluyor? onlara ne olduğunu bi ara başbaşa konuşalım istersen coltan kemiklim, hidrolik bacaklım
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 paranoyak oldum şimdi ben de. balkonu benim odaya dahil ettiğimizden beri iki klimanın borusu benim odadaki gidere takılı, dolayısıyla kapağı yok bu deliğin. ama o delik çok küçük yav fare oradan girip gece uyurken yatağıma zıplayıp içime girer mi?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 girer.. fare dediğin girer. ama ben oksam oradan girecek börtü böcek kertenkeleden korkardım.. girme olasılığı daha yüksek sanki.. di mi?
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aquatik said: Fare değil miydi konu yav? Ne alaka herkes balık fln. diyor? :S dasaaa said: aslında konu balık.. balığın adı fare! anladın mı şimdi karagözlüm, selvi boylum, alyazmalım.. dasaaa said: aquatik said: ahahahaa, ya bir de kedi ve yunus var, onlar ne oluyor? onlara ne olduğunu bi ara başbaşa konuşalım istersen coltan kemiklim, hidrolik bacaklım dasaaa said: bu nasıl bir kafadır bak çözemedim... Ardeth said: "nasıl bir kafadır?" değil "ne kafası bu?" doğru soru bence :)
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 benim odaya da anofel girmişti avcum kadar bişeydi ama bacaklarını falan açınca , death coil yemişe dönmüştüm.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 @aquatik: bir su altı canlısı olduğun için balıklardan bahsedilmesini hoş bulmadığını biliyorum ama hayatın gerçekleri bunlar.. artık kafanı fanusundan, su dünyadan çıkarmalısın.. edit:coltan kemiklim harbi komik duruyo ama
Öne çıkan mesajlar