aquatik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ahahahaa, ya bir de kedi ve yunus var, onlar ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abi onların dışkılarını takip ederek nerde oldugunu bulabilmek falan inanılmaz FBI tecrübesi istiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 aquatik said: ahahahaa, ya bir de kedi ve yunus var, onlar ne oluyor? onlara ne olduğunu bi ara başbaşa konuşalım istersen coltan kemiklim, hidrolik bacaklım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 paranoyak oldum şimdi ben de. balkonu benim odaya dahil ettiğimizden beri iki klimanın borusu benim odadaki gidere takılı, dolayısıyla kapağı yok bu deliğin. ama o delik çok küçük yav fare oradan girip gece uyurken yatağıma zıplayıp içime girer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 girer.. fare dediğin girer. ama ben oksam oradan girecek börtü böcek kertenkeleden korkardım.. girme olasılığı daha yüksek sanki.. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aquatik said: Fare değil miydi konu yav? Ne alaka herkes balık fln. diyor? :S dasaaa said: aslında konu balık.. balığın adı fare! anladın mı şimdi karagözlüm, selvi boylum, alyazmalım.. dasaaa said: aquatik said: ahahahaa, ya bir de kedi ve yunus var, onlar ne oluyor? onlara ne olduğunu bi ara başbaşa konuşalım istersen coltan kemiklim, hidrolik bacaklım dasaaa said: bu nasıl bir kafadır bak çözemedim... Ardeth said: "nasıl bir kafadır?" değil "ne kafası bu?" doğru soru bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 benim odaya da anofel girmişti avcum kadar bişeydi ama bacaklarını falan açınca , death coil yemişe dönmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 @aquatik: bir su altı canlısı olduğun için balıklardan bahsedilmesini hoş bulmadığını biliyorum ama hayatın gerçekleri bunlar.. artık kafanı fanusundan, su dünyadan çıkarmalısın.. edit:coltan kemiklim harbi komik duruyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar