Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Faremiz Eksikti.

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 1 saat önce viyuuuvkk viyuvvk diye çok tiz ama yüksek şekilde bi ses duydum.bunun acı çeken fare sesi oldugunu anlamak pek zor degildi benim için önceki tecrubelerime dayanarak.önce bi kedi fare kovalıyo ve benim kapıya çarptılar sonra dagıldılar zannettim.(bu arada evim tek oda studyo daire şeklinde bi ogrenci evi.)kapıya yoneldim yavasça araladım bakmak için ve bişey goremedim.sozkonusu yer oldukça sakindi.
Neyse yaklaşık bi yarım saat once yatmadan tuvalet ihtiyacımı gidermek için tuvalete yoneldim.tam ihtiyacımı gidericekken önümden siyah bişey hareketlenmeye başladı ve banyo için su giderinin oldugu yerden yani tahminimce girdigi yerden cunku baska alternatik nokta yok , kaçtı.önce afili bi küfür savurdum.ani bi hareketle tuvaletten çıktım kapıyı kapadım.farklı düşünceler aldı zihnimi.düşündüm düşündüm...Sonra gittiginden emin olmak için banyo kapısını araladım ve acaip sesler çıkarttım.Gittiginden emin olduktan sonra inceledim o alanı.damla damla kan izleri vardı.Yani tahminimce o delikten çıkarken o gerizekalı arkadaş sıkıştı ve bi yerlerini yaraladı.O çıkan sesin nedeni de oydu. sakinleştikten sonra bi şekilde paylaşma ihtiyacı duydum.ve bazı fikirler edindim.
O kadar kücük delik için oldukça iri olan farenin ordan geçebilmesine şaşırmadım değil.demekki farelerin kafasının sıgdıgı her yerden geçebilme yetenegi efsane değilmiş.
Giderler için olan kapagı çıkartmam dogru degilmiş o kapagın bi anlamı varmış.
Fareler atık su borularında rahatça transfer işlemlerini gerçekleştirebiliyormuş.
Önceden sempatim olmasına rağmen o simsiyah iğrenç yaratıgı gorunce bi anda tum sevimliligini kaybetti gözümde bu familyaya ait canlılar.

Okudugunuz için teşekkür ederim.Oldukça berbat bi tecrubeydi.Gider yerlerine dikkat ediniz.Fare bile çıkıyor.

1 şişe yer silmek için olan detarjanı boca ettim o delige.rahatladım.oh.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmam şişlidemiydi nerdeydi bi cami tuvaletine girmiştim tam iş üstündeyken kolum kadar fare sıçramıştı delikten.
hiaaeaaa diye bağırdım. sonra fare kaçtı. ben sakince cıktım. sakince dedeye ücreti ödedim.sakınce cami wc sinden ayrıldım. bu sakinliğimi yanımda gülmekten gözleri yaşaran yeğenime borçluydum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ya ya.. sonra yunuslar neden gülüyor? diyorlar.. ulan gel de sen gülme böyle rezilliğe..

gerçi gülsek de ters olacak! güleriz ağlanacak halimize misali..

en iyisi balıklarla konuşmamak. konuşacaksan da çıkarıcan biraz havaya, hava alsın arkadaş.. hem sesin de net gider..

mesela sen hiç gülen bi fare gördün mü? göremezsin! neden? hayvan su altı canlısı değil, seni net duyuyor da ondan!

işte bu kadar basit arkadaşım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...