Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Arkadaşlar bugün Creative Zen 4gb aldım lakin software'leri yükledikten sonra cihazı usb'ye takıp reset attıgımda cihazı görmüyor ve aygıt yöneticinde şu şekilde çıkıyor yardımlarınızı bekliyorum. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 2-3 sene önce bende de olmuştu aynı sorun. Sorunun 2-3 çözümü var (netten sürücü indirme, service pac kurma vs.) ama en kesin çözüm creative'in kendi sitesinden Zen için yayımlanmış son Firmware yazılımı kurmak. Bu sayede alete plug and play desteği ve daha pek çok ıvır zıvır geliyor. Edik: Hatta bu da dosyanın adresi http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=2&Product_Name=ZEN+Touch&Product_ID=10274&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=57&y=20 Zen demişsin de Zen'in bir sürü alt modeli var, yukarıdaki link Touch için, Micro filansa onu indirirsin bir zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çok teşekkürler şu an yüklüyorum umarım çalışır.Model olarak şuna giriyor ZEN 2GB/4GB/8GB/16GB/32GB bi eklentisi yok sırf zen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 takılı olmasına rağmen hala böyle kafayı yicem ya off Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Abi şeyi sorayım o zaman, mp3 çalarla beraber gelen cd'deki yazılımı kurdun mu? Olmazsa aygıt yöneticisinde internet üzerinden sürücü bulmayı dene. Son ihtimal de service pack 1 yükle veya olan birisinden firmware'i hallet. Bir kere firmware kurulunca sorun kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ilk olarak cd'yi kurdum ondan sonra usb'ye taktım ama tanımadı.driver yüklemede hiç bir türlü olmuyor service pack 1'i deniyim oda olmazsa artık ümidi kesicem :( neyse biraz daha uğraşıyım tekrar saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bende de zen touch var şarj full olmassa aynı hatayı veriyor. bi şarjı kontrol eder misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gerek kalmadı iade edip başka biryerden aldım ilkini hepsiburadan söylemiştim ama söyledigime pişman oldum adamlar kullanılmıs iade edilmiş ürünü yollamıslar ne ambalajı var doğru düzgün ne çalışıyo bidaha hepsiburadadan hayatta alışveriş yapmam sanırım.Genede yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler alet güzelmiş valla sevdim video oynatma görüntü kalitesi fln gayet iyi ses belki biraz daha iyi olabilirdi ama iyidir yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hepsiburada çöküyo galiba yavaştan. stoklarında hiç ürün yok doğru dürüst. mp3 çalar bakınıyodum ben hala (1 seneye alcam bu gidişle galiba =P) çoğu beğendiğim ürün şuan stoklarında bulunmamaktaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 dolar yüksek olduğu için stok alımı yapmıyorlardır. sonuçta çoğu ürünü stoklamadan veya çok az stoklayarak çalışan bir şirket bilin ki süper hızlı gönderi varsa stoktadır sadece diğer türlü beklersiniz stokta yazıyor olsa bile olmayabilir. dolar düşünce yine çoğu ürünü stokta görürsünüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar