AnArko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 puhaha!?!tam klavye delikanliligi...asarim,keserim ayni zamanda 10 parmak yazarim.neyse:Dherkese tekrar iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Alexi_Septimus said: AnArko said: bir de "tam olarak degil" yerine "not exactly" yazmak nasıl bir fikir yapısı,onu da anlamıs degilim.genelde forum kurallarında türkcemize sahip cıkalım falan gibi olması gereken güzel seyler olur,bu forumda mevcut degil mi?!?yetkili arkadaslara da sesleniyorum. Yetkiliye değil bana seslen. İstersem fransızca konuşurum. Kimse de bana böyle argümanlarla gelmeye cesaret edemez. not: lafim bu mesaja bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://images.techtree.com/ttimages/story/bonzi_buddy.jpg ne güzeldi bu avatar olurdu biz gençken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Alexi_Septimus said: AnArko said: bir de "tam olarak degil" yerine "not exactly" yazmak nasıl bir fikir yapısı,onu da anlamıs degilim.genelde forum kurallarında türkcemize sahip cıkalım falan gibi olması gereken güzel seyler olur,bu forumda mevcut degil mi?!?yetkili arkadaslara da sesleniyorum. Yetkiliye değil bana seslen. İstersem fransızca konuşurum. Kimse de bana böyle argümanlarla gelmeye cesaret edemez. Ben ederim. Not exactly ne lan sahiden, kultur mozambigi. $$$$$$$$aliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 çocuklar, köy meydanı mı burası? tabii ki ingilizce konuşabileceğiz. tabi ki latince kavramların bayrağını çekebileceğiz. LİZBON'DAN BAĞLANIYORUM, HOOV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 AnArko said: son günlerde septimus'un yayin akisindaki aktivitesi neden bu kadar fazla,diger arkadaslar neden yayın yapmiyor?!? Ha gelelim sana. Tesekkur edecegin yerde cemkiriyorsun. 100 yil harcasan su kadar kaliteli muzigi dinleyebilecegin baska bir mecra bulamayacaksin. Radyo yayini yapmak demek "Ahmet'in cok sevdigi sarkilari calmak" demek degildir, madem kendi istedigin muzik tarzini dinlemek istiyorsun, acarsin winamp'i, enqueue music library dersin, diledigini dinlersin. Yeni bir sey dinlemek, yeni bir muzik anlayisina sahip olmak istiyorsan da radyo var. Eyyoeeey zaambii yerine, artik kusturan alternatif rock/metal kliseleri yerine, yepyeni bir sey dinliyorsun. Neden bu kadar uzuyor bu seni gunlerdir, onu anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ömrümü veriyorum şu an, lifespandan yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Geçmiş olsun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Yayının görseli; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Allah seni kahretmesin Alexi, eve 5 gün önce gelen kedimi kestim senin yayının yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 zombiye dönmüş gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Arr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Hoho WJ'niz de kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Ömrümü verdim. Karaciğerimi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Beynimi zor kurtardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Kulaklarımı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Escape Plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Daha çekilebilir müzik olduğını sanmıyordum , seni dinleyene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 8 saat yayın yaptım herhalde. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ADAM RADYOYU NİNJALADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 eet radyo bölümünde cemkirdim resmen sizdi adam. atin sunu wjlikten alasen!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Alexi_Septimus said: 8 saat yayın yaptım herhalde. gg. 24 saat sen çal dinlemezsem namertim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 of açık kalmış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 cavanagh said: girdim ölesine yayına karışık çalıyorum, istek olursa yukardaki sticky konuda playlist mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar