utopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 http://www.sleazeroxx.com/bands/poison/poison1.jpg bunları dinliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ah probabilite ah sen nelere kadirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hehe iyiki yarınki dersim öğleden sonra dinleyebiliyorum adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 EMA BÜYÜKSÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ENERJİ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 mersilerden bi hevenk. yigeceler. *el sallayan çirkin smayli* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 kapanış hızlı oldu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 elimizdeki malzeme bu : pek cicili bicili muzik klasörüm :) Şimdi ya ordan bi klasör seçiyorsunuz (yada playlist forumundaki playlistimden birşeyler) ben ona göre çalıyorum yada kendime göre bişeyler çalıyorum. Bu saatte zaten aşırı bir yığılma olcağını sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ses çıkmadı ; çıkana kadar triphopa karar kıldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aaa wj! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 evet ta kendisi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 power & viking etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 halk ne diyo bu duruma saat 4te uygun mudur herkese ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ı'm in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 power vikingim pek kuvvetli değil eskisi kadar (dinleme oranıma göre klasörleri zamanla boşaltıyorum da) ama elimizdeki bu isteklerle yönlendirilebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 >:D< m/ X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 eğleniyoz muuuuu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 sakin sakin çalıyodun iyiydi o :/ ama in extremo - ave maria alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 yakın gelecekte sakinliğe dönecek gibiyim elimdeki kısıtlı power hedeleri yüzünden tuncayı kıramadım bir de oylama yaptım pek ses çıkmayınca geçiş yapmak durumunda kaldık :) marketing çalışırken fena oluyo aslında bu müzikler :) post rock yada triphop yada acid jazzla geri dönüş olacak gibi 3-4 şarkıya kadar..şimdiden fikir alabilirim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 massive attack öneriyorum sakinlik için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 bi an kendi playlistim çalıyo sandım euhe tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Isin icinde post-rock olacaksa kahvaltimi radyoyu dinleyerek yapmayi dusunuyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hehe umarım azcık mutlu etmişimdir tunca bey :) bu saatte power denceği hiç aklıma gelmezdi bilseydim externalımı takardım utandım yetersiz kaynak dolayısıyla :( triphopım da electronikim de kuvvetlidir son 2yılda daha ağırlık verdiğim müzikler olduğundan..benim marketing sınavıma daha 3.5 saat var önce biraz triphop-acid jazz gidip ardından postla kahvaltıya ilerlemeyi teklif ediyorum uygunsa.. ayrıca post-experimental klasörümün de ss'ini atabilirim istek gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 çorbamı post rockla içmek istiyorum ben de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Lexius said: massive attack öneriyorum sakinlik için ^^ mesela şiddetle danny the dog dimi lexius? evet evet lütfen darkainu massive attack - danny the dog çalabilirmisin varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar