AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Sonbahar Kalk, birisi ağaçlara adını fısıldamış. Gel, yapraklar peşinde. Seni arıyorlar... Kaldır kafanı, ay haddini aşmış bak. Kış Kadife sesine hasret tüm beyazlıklar. Seni hatırlatan bir ezgi arıyor bütün çığlıklar. Soğuk Üşüyor bütün yokluklar. Kalk Kış isyan ediyor. Düşün buraları. Güneş yok. Düşün. İlkbahar Sobalarda varlığın Köz halinde çaresizlikler. Tek bir esintin yeter. Kışa küskün tüm kuşlar. Yapraklar... Bir kavganın taraftarı değil onlar. Ama savaşıyorlar Yaz Gel Uyan Yalvarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Çoğu şiirin gibi bu da çok güzel olmuş AthleT. Ama en beğendiğim bölümü İlkbahar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Teşekkür ederim. Bende "yaz" kısmına çok eğildim aslında. Üç kelime de olsa en çok düşünüp kalem çevirdiğim yer orası. Bir uyansa zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Şiirini okumaya başlamadan önce tamamına hızlı bir gözattım. Gerçekte de en çok sevdiğim mevsim kış olduğundan orayı daha bir "torpilli" okudum ama ilkbahar en vurucu kısım olmuş bana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yaz mevsimini yaşayamadım ki hiç :) Erzurum 4 mevsim. - Kış - Karakış - Kurukış - Yaşkış. Sentez bu kadar maalesef. Gerisi filmlerden, kitaplardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar