DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Varmı şöyle güzel site bildiğiniz, Schritte'nin kitabı var, internet sitesini de kullanıyorum buna paralel. Aslında okulda almanca görüyoruz ama çok kaçırıyorum dersleri pek faydası olmuyor. Netten açsam baksam öğrensem öyle bir site varsa iyi olur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bi site gördüydüm burda patide internet bölümünde. almanca ingilizce fransızca vs dillerini öğretiyordu hatta milletle o dilde konuşma imkanı fln sağlıyordu da gel de bul o siteyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 busuu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 livemocha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 nuray hoca giriyorsa okuldaki almancaya kulak ver, arkadaşlar ondan öğrendi geçen sene şu an iki kelime konuşabiliyorlarsa. derslere girmezsen de en fazla dd ile geçersin, ki altı kredi dersi inan ddyle geçmek istemezsin. ayrıca okulda kesinlikle dil öğrenilmediğinden, 2 kur atlayabilecek gibi hissettiğin an das academye filan gitmeni tavsiye ederim. bu yazın sonuna kadar işi kolayla ki yazın güzel bir iş bulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 leyla hoca giriyor derslere LEYLA YILMAZ BERBEROĞLU imiş tam adı =) ya biraz kassam öğrenicem gibime geliyor ama kursa da gitmek gerekirse giderim tabii ilk bir kaç dersi kaçırdım haliyle başını yakalaması zor oldu biraz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Almanca kastırır, bence derslere gir, baştaki gramer konularını da wikiden takip edebilirsin. Baştaki diğer konuları da busuudan çalış bence, işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hmm biz birken almancalara giren hocaysa ve şu anda üçlere de giriyorsa gg, öğretmiyor zaten p: girsen girmesen problem olmaz. almancayı kasar öğrenirim dersen de başka bir şeyin kursuna başla. şimdiki aklım olsa hazırlık okurken fransızcayı hızlı kurlarla yalar yutardım 2. sınıfa kadar, sonra da italyancaya filan başlardım. bilinçli seçeydim bölümü sdf. senin hala zamanın varken, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar