Solaran Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 goblinler northerend de show yapıyo resmen grizliy hills i doğruyolar ventigo.co ile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 goblin şehirlerine chain veren questler direk işkence oldu. :) eng sildim bs wotlk da güzel olacak diye. ama 350 375 arası nedir öyle bs nin arkadaş. insan işi değil, 123123123 tane primal istiyor. allahtan forumlarda 350 de bırakın wotlk recipelarıyla çok daha ucuza kasacaksınız yazmış birise de 23423k g harcamaktan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 benim tank dps druidde mining jc var warlock da engi enchant var awrlock un değiştirsem mi mesleğini yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 youtube'da video var, booty bay saldırısında questi vermeyip npc keserek olunuyomuş. yapanlar böyle mi yaptı, ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 hey yavrum bee, 8 senelik topik hortlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar