Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 evet arkadaşlar elimde ksıaca anlatırsak 1.acc warlock+hunter+paladin(paladin rank14 ve allie dir) (horde) saglam setli epic fly etcliler 2.acc warlock+warrior warlock asırı saglam warrior saglamdır 3.acc warrior hayvan gibidir item açısından pvp pve farkmaz iletişim icin [email protected] yada pm dir ucuza vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 keşke armory koysan da "sağlam" derken ne demek istedin bilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 adam racialleri bile yazmamış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bluepainter said: adam racialleri bile yazmamış ^^ harbi ha kısmet artık parayı vericez ne çıkarsa oynucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yaw arkadaşlar post mu kasıosunuz hayrdır hepsi horde alıcak adam varsa msn verdim ekler verrm armorylerini tek tek onlarımı anlatayım yazıyı uzatmazsanız kirlilik acısından daha hoş olur musteri iseniz bi char arıosanız ekleyin her turlu char ayarlarız deilseniz niye bole bi aksiyon anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluepainter Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Arkadaşım account satıyorsun.Bi armory linki koysaydın hiç olmadı statlarını falan yazsaydın ırklarını yazsaydın zor mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 moderator arkadaşlar bu postu silebilirmisiniz cok afedersiniz ama temize geceyim yoksa musteriler yazıları okumaktan fırsat bulamıycak vakit ayıramamıstım dun dier arklarda haklı temize cekip bir konu acayım cok afedersiniz anlayışınıza sıgınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 rica ederiz ne demek asgdasdnfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar