vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 vimpir said: :( VMware Uzerinde bu hatayi aliyorum gerci kendi vista isletim sistemine kurarkende ayni hatayi veriyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 .net framework 3.5u ayrıca indirip kurmayı denesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 internet bağlantısı açık mı o sanal makinanın? 3.5 setup'ı netten çekiyor dosyaları.. doğrusu sql içinde gelen redist. paketti sanırım. sallamış da olmayayım =) sailor doğru söyler ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Sailor said: .net framework 3.5u ayrıca indirip kurmayı denesen?Yapmistim zaten hattan 3.5 icin sp1 i bile cekip kurdum uyuz oldum ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar