Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACABA Bilgisayar izleniyormu?

vimpir

Öne çıkan mesajlar

dieevil said:
amma ayaklı dogum kontrol hapı var patıcıkde ha

cok guldum ya bırıde kalkmıs detaylı acıklama beklıyor yardım etmek ıcın allah ıyılıgını versın emı

bak şimdi bu yazdıkların olmamış.

iş yerinde izlendiğini düşünen birisi buraya gelip, eşim beni izliyor nasıl kurtulabilirim derse niye yardım edeyim elemana ? şirket kurallarına uysun , izlensin. tabi bunları düşünmemiş olabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
whats running gibi bi proğğram kurarsın.. çalıştırıp o esnada hangi proğğğramlar çalışıyorlar, hangileri nete bağlı ve hangi portlardan işliyorlar falan bakarsın en azından..

hiç program kuramazsa netstat -a çekiversin işte.. belki bişiler çıkar oradan. sonuçta bu "izleme bilgisi" bi şekilde netten gidecek karşı tarafa di mi?

@aquila +1

izlenmekten korkacak bir şeyler yapıyorsa yapmasın manyak karı..
ne bicim konusuyorsun sen ya kim o kadin biliyormusun?
Sosyal ağlarda paylaş

nadia komanaçi? taçsız kral pele! ingiltere kralı. rahmetli başkan kennedy! kaleci mayer, backenbauer

fenerbahçeli cemil!

dur son bi de ciddi cevap vereyim: kim olduğunu nasıl bilebilirim? bildiğimi sandığım tek şey eşinin izlemekte olabileceği.. bu durumda kadın da bunu engellemek istiyorsa gizli kapaklı bir şeyler dönüyor olabileceğini düşünebiliriz elbette. ama kimdir nedir bilmem imkansız bu kadarlık bilgiyle..

öyle deil mi ey ahali?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...