paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Selam, said: TechArt'ın en son çalışması 911 Turbo üzerinde oldu ve araç için TA097/T3 adında bir kit geliştirdi. TechArt’ın, ismini GTstreet R koyduğu model 660 beygir gücünde ve 4600 devirde 860 Nm tork üretiyor! Tiptronic S şanzıman ile donatılan araç 0-100 km/s hızlanmasını 3.4 saniyede gerçekleştiriyor ve 345 km/s maksimum sürate sahip. Firma bu performans verilerine ulaşabilmek için aracın turbolarını, intercooler’larını, emme-egzoz manifoltlarını, hava filtresini ve susturucuları değiştirmiş. Artan güç ile başa çıkabilmesi için aracın süspansiyon sistemi de modifiye edilmiş. Ben mat renklere bayılıyorum ve bu aracın rengi de gerçekten hoş : Kromajdan ve metalik/sedefli renklerden gına geldi. Altıma leopar desenli koltukları olan bal köpüğü renginde Cadillac çekecektim neredeyse :P Ön spoylerin tasarımı ise oldukça karışık geldi bana! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Işte olay budur. Techart ı seviyorum. Gene başarılı bir bodykit yapmışlar. Yaw cayman lar için bile harika bir bodykitleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Selam, Arkadan bakınca Robotech izlermiş gibi oldum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ah ulan su vergiler olmayacak ulkede bu modifiye arabalari nasil alirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 techart bodykitli araba görüyorum ben orda burda ya? onlar vergi ödemiyo mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 selam; abi sert mi tatlı mı anlayamadım. farklı bişey param olsa alırım. saygımdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hand kafan mi iyi? bende g550 ucak goruyorum 50 milyon dolara bana laf sok diye kasmissin Mr_Hand said: techart bodykitli araba görüyorum ben orda burda ya? onlar vergi ödemiyo mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Selam, Laf sokacak birşey dememiş ki yahu. Vergilerden dem vurmuşsun, o da ben yollarda gördüm demiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 matama said: hand kafan mi iyi? bende g550 ucak goruyorum 50 milyon dolara bana laf sok diye kasmissin Mr_Hand said: techart bodykitli araba görüyorum ben orda burda ya? onlar vergi ödemiyo mu? :P laf sokmak mı? ne alaka ya geyik bildiğin. sen tersten kalkmışsın galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar