huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Maclar 1v1 ve 2v2 olacak. Best of 5, maksat bol mac olsun. Makinasinda sc yuklu herkesi bekliyoruz. Kac kisi gelecek adini yazdirsin, ona gore turnuvanin seklini belirleyelim. 1v1 maclar sonrasi, %50 den yukari kalanlar budylerini sececek ve 2v2 maclar yapilacak. Gelen gelsin, gelmeyenlerin cani sagolsun; gelen saglar bizimdir. go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 1v1 2v2 falan, en az 4 kişinin katılacağını hesaplamışsın, çok iyimser olmuş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 valla sc yi kurdum bi ara patch felan baktım uğraştırdı sildim geri ya ama oynayasım var hazır kurulmuşu patchli felan birisi cd ye çekip atsın bana kargoyla da geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sc2 ciksin, o zaman yapilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 isteyene orjinal sidi kiy verecegim. girin bnetten patchleri indirin. sonrasinda pati serverda atariz oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bence sc2 bu zevki vermez 1v1 de felan da hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bana verdiydin zaten kiy abi de işte o sıralar patch felan üşengeçliğime geldiydi bide heralde o zamanlar wow a sardıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bakin iceriye bu zaten yaklasik 5 senedir follos olmus bir kiy ama, girip patch yapabilirsiniz. bnette oynamak isteyenler varsa ayrica mesaj atsin, onlara da verecek birseylerim var :P aasd 3653 62017 7296 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 dogal olarak ben zaten varim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sole bi 16 kisi olsak nede güzel olur ha!cokmu hayalperestim?ama zevkli olurdu bole ilk turda elenip bütün eglenceyi kacirma riskim var:Dne zaman yapacaz bari 1-2 oyun oyniyim,rezil olmayalim en azindan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 az kişi olursa lig şeklinde yapalim herkez birbiriyle birer maç yapsin.erken elenip tek maç yapma olayıda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 diger forumlara reklam maksatli yazsakmi acaba!mesela müzik forumunda en güncel konu "radyo ekim".radyoyu basalim,turnuvayi duyuralim hatta yayin yapanlara soleyelim,solesinler yayinlarinda 3-5 kere,olmamı?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Bende varım :) lig usulü olursa iyi puan alırsınız benden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Çoğunluk lig usulü istediğine göre oyuncu sayısı ve tarih- problem değildir. pazar gününe kadar başlık açık kalsın, başka görüp katılmak isteyenler olabilir. sonrasında eşleşmeleri çıkartırız. herkes karşılıklı temasa geçip istedikleri saat ve günde maçlarını yapar. replayleri bana mail atarsınız, ona göre ben de sonuçları bir tablo şeklinde güncellerim. böyle daha rahat olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Herkes antreman yapar bende bari yenilgi sonrası mazeret hazırlyım... - Abi çok uzun zamandır oynamıyorum aslında inanın gosuyum :D:D ya valla gosuyum nereye gidiyorsunuz heey :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 huun yaz benide : ) yeho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[GcKn] Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Uzun uğraşlarıma rağmen "piyade" mehmet abiyi bu eğlenceli etkinliğe katılmaya ikna edemedim ama bi msj iletti :) " beni sayma :(... tanıyanlara selam söylersen sevinirim... hepsini çok özledim " dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sende selam söyle eski muhabbetleri bizde özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sto4m Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ekleyiniz. huun a selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hakkaten bende ozlemisim ya keske daha cok oynasaydik zamaninda(simdi calistigim cok belli oluyor,dimi?!?)"piyade"ye selamlar,cok ugrasti ama olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 biz gelcektik ama reg i falan bulamadik saati falan hiç bişi bilmiyoruz.sadece yehova nin söledikleri kadar biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 TD)Pentagram said: biz gelcektik ama reg i falan bulamadik saati falan hiç bişi bilmiyoruz.sadece yehova nin söledikleri kadar biliyorum daha bisey kacirmadiniz,isimlerinizi huun'a kaydettririn maclarin tarihlerini daha belirlemedik zaten. not:valla cift hanelere cikacaz gibi gorunuyor hadi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tamam alttaki sayı artabilir azabilir. ama 4 den aşaga olmaz TD)Exgosu TD)Yeto TD)NoName TD)Pentagram TD)Zwing TD)Forever(Kesin değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar