Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Cup

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maclar 1v1 ve 2v2 olacak.

Best of 5, maksat bol mac olsun. Makinasinda sc yuklu herkesi bekliyoruz.

Kac kisi gelecek adini yazdirsin, ona gore turnuvanin seklini belirleyelim.

1v1 maclar sonrasi, %50 den yukari kalanlar budylerini sececek ve 2v2 maclar yapilacak.

Gelen gelsin, gelmeyenlerin cani sagolsun; gelen saglar bizimdir.

go go go
Mesaj tarihi:
valla sc yi kurdum bi ara
patch felan baktım uğraştırdı sildim geri ya
ama oynayasım var
hazır kurulmuşu patchli felan birisi cd ye çekip atsın bana kargoyla da geliyim
Mesaj tarihi:
bakin iceriye

bu zaten yaklasik 5 senedir follos olmus bir kiy ama, girip patch yapabilirsiniz.

bnette oynamak isteyenler varsa ayrica mesaj atsin, onlara da verecek birseylerim var :P

aasd

3653 62017 7296

Mesaj tarihi:
sole bi 16 kisi olsak nede güzel olur ha!cokmu hayalperestim?ama zevkli olurdu bole ilk turda elenip bütün eglenceyi kacirma riskim var:Dne zaman yapacaz bari 1-2 oyun oyniyim,rezil olmayalim en azindan:P
Mesaj tarihi:
diger forumlara reklam maksatli yazsakmi acaba!mesela müzik forumunda en güncel konu "radyo ekim".radyoyu basalim,turnuvayi duyuralim hatta yayin yapanlara soleyelim,solesinler yayinlarinda 3-5 kere,olmamı?!?
Mesaj tarihi:
Çoğunluk lig usulü istediğine göre oyuncu sayısı ve tarih- problem değildir.

pazar gününe kadar başlık açık kalsın, başka görüp katılmak isteyenler olabilir.

sonrasında eşleşmeleri çıkartırız. herkes karşılıklı temasa geçip istedikleri saat ve günde maçlarını yapar. replayleri bana mail atarsınız, ona göre ben de sonuçları bir tablo şeklinde güncellerim.

böyle daha rahat olur hem.
Mesaj tarihi:
Herkes antreman yapar bende bari yenilgi sonrası mazeret hazırlyım...

- Abi çok uzun zamandır oynamıyorum aslında inanın gosuyum :D:D ya valla gosuyum nereye gidiyorsunuz heey :D:D
Mesaj tarihi:
Uzun uğraşlarıma rağmen "piyade" mehmet abiyi bu eğlenceli etkinliğe katılmaya ikna edemedim ama bi msj iletti :)

" beni sayma :(... tanıyanlara selam söylersen sevinirim... hepsini çok özledim "

dedi...
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:
biz gelcektik ama reg i falan bulamadik saati falan hiç bişi bilmiyoruz.sadece yehova nin söledikleri kadar biliyorum

daha bisey kacirmadiniz,isimlerinizi huun'a kaydettririn maclarin tarihlerini daha belirlemedik zaten.
not:valla cift hanelere cikacaz gibi gorunuyor hadi hayirlisi
  • Yeni Oluştur...