PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yeni oyun buldum !!! Oyun Kuralları en az iki patiyle oynanır. üstteki pati üç sözcükten oluşan bir soru cümlesi kurar takip eden pati üstteki patinin kullandığı sözcüklerin herhangi birinden ardışık üç harf seçerek bu üç harfle başlayan üç sözcüklü bir yanıt yazar ve bu böyle sürer gider, (en azından ben öyle umuyorum ) Örn: X : Rakıyı Hemen Açsak mı? Y : SAK Saklayalım, Akşama Kalsın gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 iğrenç bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ya bu coocukluğumuuzn oyunu biz tüm mahalle oynardık bunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 PZero said: en az iki patiyle oynanır. Ben tek başıma oynayabilirim o zaman. Hayır elit olduğum için değil şizforenik olduğum için. Ama elit olduğumda için de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 arif abiyle oynıycam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 PZero said: ya bu coocukluğumuuzn oyunu biz tüm mahalle oynardık bunu . biz kaşııııııııııııık oynardık. biri kaşıık diye bağırırdı nefesi bitene kadar bağırırken kaçardı. nefesi bitip bağırmayı bırakınca döverdik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kaşık yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yok annem siz oyun fln oynayamassınız kitleyin topici başka forum bulcam kendime ordakilerle oynıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Cuce said: kaşık yes! genel literatürde simit abi o oyunun adı. bağırırken simiiiiiiii diye bağırmak şıııııı diye bağırmaktan daha kolay gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hocam bu oyunu bi hüseyin üzülmez oynamayı kabul eder onunda niyeti belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ardeth said: PZero said: ya bu coocukluğumuuzn oyunu biz tüm mahalle oynardık bunu . biz kaşııııııııııııık oynardık. biri kaşıık diye bağırırdı nefesi bitene kadar bağırırken kaçardı. nefesi bitip bağırmayı bırakınca döverdik sdf simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit deilmiyi o ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ardeth said: PZero said: en az iki patiyle oynanır. Ben tek başıma oynayabilirim o zaman. Hayır elit olduğum için değil şizforenik olduğum için. Ama elit olduğumda için de olur. O takıntı bi ara bendede vardı,tek başıma satranç oynardım.Ama en güzel yanı hep ben kazanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ardeth said: PZero said: ya bu coocukluğumuuzn oyunu biz tüm mahalle oynardık bunu . biz kaşııııııııııııık oynardık. biri kaşıık diye bağırırdı nefesi bitene kadar bağırırken kaçardı. nefesi bitip bağırmayı bırakınca döverdik sdf FAIL DASFJGSAJSA O KENEDE VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 KENE FTW. KAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bizim burda da zibidi derlerdi heceleyerek başlardı diiii yi uzatıurdın zi-bi-diiiiiiiiiiiii diye yüksek bi yere çıkardım o salakta oraya çıkmaya kasmaya kalkarsa zaten kesilirdi nefesi kafasına uçardım asjdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi 1000 yıllık simit adlı oyun dejenere olup kaşığa dönüşmüş vay anası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 doğrusu simittir evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kaşık ne ya simit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kayışı tek geçerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 elesso said: abi 1000 yıllık simit adlı oyun dejenere olup kaşığa dönüşmüş vay anası. Hakkaten üzüldüm,ŞEKER DEĞİL RAMAZAN.KAŞIK DEĞİL SİMİİİİİİİİ...İİT. değerlerimizi koruyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar