metinyap Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bilgisayar kafasına göre kapanıyor[signature][hline]§M€¤T¤@N§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aşağıda topice bakacaksın başka yapacak birşeyin yok[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinyap Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 virus programı yükledim hani odediğiniz free antivirüs fakat program çalışmadı[signature][hline]§M€¤T¤@N§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aynı sorunun olduğu diğer konu da sorucan sorunu. topick kirliliği yaratmıycan http://www.paticik.com/forum/view.php?id=72057[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yani yazmıcaktım ama oha aynı sorun bendede war ne demek ya önce gidelim başka topice e bakıp cevap verelim sora geri gelip burayamı bide söyliyelim aynısı war diye oha ama yani bide bunu yazarak bana up ettirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar