metinyap Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bilgisayar kafasına göre kapanıyor[signature][hline]§M€¤T¤@N§
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aşağıda topice bakacaksın başka yapacak birşeyin yok[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası
metinyap Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 virus programı yükledim hani odediğiniz free antivirüs fakat program çalışmadı[signature][hline]§M€¤T¤@N§
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aynı sorunun olduğu diğer konu da sorucan sorunu. topick kirliliği yaratmıycan http://www.paticik.com/forum/view.php?id=72057[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yani yazmıcaktım ama oha aynı sorun bendede war ne demek ya önce gidelim başka topice e bakıp cevap verelim sora geri gelip burayamı bide söyliyelim aynısı war diye oha ama yani bide bunu yazarak bana up ettirdiniz
Öne çıkan mesajlar