Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasım Ayı Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Chorap

Hava durumu ve CPU kullanimini gosteren widgetlari nereden indirdin? Hava durumu windowsla gelen widget gibi duruyor ama bende calismiyor o. (biliyorum bolge sorunundan oturu calismiyor ama windows'um ingilizce ve konumum ABD olarak gozukuyor su an.)
Mesaj tarihi:
Baalzebub said:
@Chorap

Hava durumu ve CPU kullanimini gosteren widgetlari nereden indirdin? Hava durumu windowsla gelen widget gibi duruyor ama bende calismiyor o. (biliyorum bolge sorunundan oturu calismiyor ama windows'um ingilizce ve konumum ABD olarak gozukuyor su an.)

Evet hava durumu widgeti windowsla gelen. Sidebardan ayirirsan buyuyor o widget ve benim desktoptaki gibi gorunuyor. Widgetin dogru yeri gostermesi icin ayarlaman gerekli. Widgetin ustune getirirsen cursori sag tarafta kucuk bir ingiliz anahtari iconu cikicak. ona basip oturdugun yeri ayarlayabilirsin (amerikada oturuyor olmama ragmen bende de ilk yanlis yer gosteriyodu, sonra new yorka degistirdim).

CPU kullanimini gosteren widgeti da windowsun kendi sitesinden indirebilirsin. Sidebarin ustune cursorini goturursen ust tarafta bir + isareti goruceksin. ona basinca acilan pencerenin sag alt tarafinda "get more gadgets online" var ona basip siteye gidebilirsin. orda "top downloads" kisminda olmasi gerek.
  • Yeni Oluştur...