alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 selam herkese ya gittim caledoru karış karış gezdim bi pq fln hiç bişi bulamadım rvr alanını gezdim bu arada okuduklarımdan anladıgım kadarıyla orda olması gerekliydi. t4 pq başka bi yerde mi nerde abi çıldaracam smdi gece biraz grind yapim dedim bulamiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Caledorda ortada rvr alanında , sağ taraftaki kaleye doğru gidersen görürsün, hayret nasıl 500 kişi yok sizin orada =P biz rvr alanına bile ulaşamıyoruz dest yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ehe ben boşuna mı aglıyorum abi yalnızım serverda diye 1 tane allahın kulu yok yemin billah ederim bizde kilitli faln mı pq ya o dediğin yerden 10 kere geçtim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hmm sonunda buldum ama ben tabi mob bakiniodum meğer mob yokmuş olayda 100 tane dest kesmek lazımmış hahah bu event bizim serverda yatar 100 tane daha toplamda kesemedim sanırım. 100 tane desti kim kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 iş işten geçmeden degiştir serverı:) axe bite da oynuyorum ben ama bir müddet k8 de takıldım ordan sonra axe bile yetersiz gelmeye basladı bana:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 k8 veya karak azgal.. diger serverlar yalan oldu yalan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ya us serverlara migrate gelmiş ben de eu ya gelişini bekliorum. gelsin biticek çilem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 alpg said: ya us serverlara migrate gelmiş ben de eu ya gelişini bekliorum. gelsin biticek çilem =) abi sen gel azgal a ;) yeniden char kasariz nedir, yardim ve yataklik yapariz eheheh :D nasi reklam kokuyor hareketlerim varya.. tiskindim kendimden ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 abi ömrümde uo da bile bu kadar charım olmadı bıktım baştan baştan hahaha =) smdi blaq'ın yalvarıları sonucu k8p de bi healer daha kasacam karak azgala da sanırım server olarak kısmetse migrate edecezhak verirlerse ama order olduumdan anca dusman oluruz lunizim "ühü ühü moonglowda mareli günler böhü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 karak azgala gel healer aç bizi mesut et:) bende healerim hemde chosen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 o gorev icin k8p ye gittim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar