asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Evolution of Dance*'i arkadaşlar evlilik dansları olarak icra etmişler. Oldukça eğlenceli. http://www.snotr.com/video/1299 edit: *efsanevi bu video için youtube da evolution of dance yazınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 katinencooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Dünyanın böyle hatunlara ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Videodakinden bahsediyorum tabii ki, N-c'den değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 şişko baya zorlanmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 şişko değil kemikleri iri :) yanlız harika bir çift bizim düğünlerde bunu göremessin bizde halay hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Muhteşem, buna benzer başka bir video daha izlemiştim ben... Kesinlikle bir daha ki düğünlerimizden birinde kullanacağız bunu Nefr ile... Bu arada gelini takdir ediyorum gelinlikle bu kadar hoplayıp zıpladıgı için... ve damadı da kapladıgı alana rağmen geline çarpmamayı veya gelinliğine basmamayı başardıgı için... Evet bu bir başarı, Nefre sorun onun sakar ayakları yüzünden düğünümde topless kalma riski yaşadım ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evlilikle ilgili fikirlerim değişti eğer hayatımı düğünümde bunları yapabilecek bi insanla paylaşacaksam varsın gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bi 10 sene sonra türkiyeye de gelir bu moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Abi sırf böyle bir atraksiyon için evlenilir. Ailem karşımda ben böyle bir kaleografi içerisinde. Ahhh ahhh! O Surat ifadesini görmek için evlenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 CaNNi said: Bi 10 sene sonra türkiyeye de gelir bu moda Biz daha önce yaparız... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 başını izledim de hiçbirinin wedding dance le ilgisi olmasaymış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 O kiloyla ve vücutla valla iyi yapıyor o hareketleri amcam helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar