RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Valla sana göre garip olabillir.Benim yazdıklarım sürüden farklı şeyler sadece.Evet o benim,yoksa tanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Gel hikayelerimi dinle benim space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 funq said: ahahahahahahhahaahhahaahahahahhahahahahaahhahaahah 2 seferinde kapanana kadar oradaydım be! bi sefer de aldılar götürdüler ramsesle kuzeni işte, nereye gittik bilmiyom gerçi serfoştum :D açıklıyorum funq u ilk başta tepecik'e sonra biravere götürdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 o hikayeleri dinlemeyin, ben yoksam ramsesle görüşmeyin, benimle olduğunuz zamanlarda da alarm dediğimde kulaklarınızı kapatın, erkekliğinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz, beni dinleyin! 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 resmi anlamda pzr gününe girdik ama ortada bir şey yok. ben sabah 7de evden çıkıcam bütün gün manisadayım, akşam dönücem, ramses mesaj atsın bana madem, ya da eve gelince okurum bir şey oluyo mu olmuyo mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Gençler bileti alamadık bikaç aksaklıktan dolayı,yarın funq a mesaj atarım bilgilendirir sizi.eğer aksilik çıkarsa hafta içi yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yalan olmuş, diyecek söz yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Gençler bi aksilik çıktı ancak eve gelebildim mesaj filanda atamadım.Şimdi haftaya ne gün yapıyoruz bana yer mekan verin ben bu gece binip geliyorum,herşeye uyarım ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya bırak haftaya da gelmezsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ya funq ç.kaledeydim abi olmadı bilette bulamadım zaten gece 02.45 otobüsüyle geliyorum.Nİye gelmiyim ne zaman yüzüstü bıraktım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kimse cevap vermeye dahi tenezzül etmiyo dikkat ettiysen, tepkilerini bana özel mesaj yoluyla iletti çoğu, ve yazmayacaklarını eklemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 höh arkadaş ne tepkiymiş bu resmen istenmeyen adam olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ee dostum izmir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 buluş yapıp duruyoruz biz 525'te ya, bir alışkanlık oldu bu :D baluu süper olmuştun hoca hep öyle görelim seni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 uff cok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 yezid said: uff cok gereksiz uza o zaman ne işin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 eee ne oldu ne oldu llama sana ne oldu neredesın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 O.o lan bu pazar ankaradayım diye bulusuyonuz di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Hardter said: eee ne oldu ne oldu llama sana ne oldu neredesın? abi ben parasız kaldım : ) ondan dışarı bile çıkmıyorum işte geçen son 10ytlde harcadık bitti pazartesi işte balu gelsin buluşak diyoruz hep beraber salıya sarka bilir buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Pazar olsun gene lan, oluyom yorgunluktan : ) Bu gece bincem zaten, uyuyamam da doru duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bi haftamı bekliecez la seni salı olsun işte ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ben de izmirdeyim aralığa kadar Buluşursanız gelmeye çalışırım da evde net yok anca internet cafeden gelebiliyorum nete sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Ahoy le hoy lo boy. Telefon bırakın o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ben llamayla 525te oturup içersem oluyo paticik izmir buluşması, başka türlüsü kimseye gelmiyo ben buna inandım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 beyler yapalım alsancakta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar