Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 fake yahu +parry skill görmedim hiç fake olmadı bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bazen sacmalio normal bisi o mouseyi ondan cekip tekrar ustune geldiginde ddeyisio sende farketmisindir de heycan olsun die ss.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 mouse u 10 defa üstüne getirdim hatta bi kaç sefer search ettirdim her seferinde aynısı çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 satın aldın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bence al.. sonra konusalim ustune :P hihihih :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Barbekü said: fake yahu +parry skill görmedim hiç fake olmadı bug +parry skili war ben kullanıorum şu anda.+2 parry ween bi belt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ohannesbörgır bu rankıma geldim görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Talisman veya Pot Craft itemleri saçmalıyor AH'de bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Haha bunu bende gördüm. SS duruyor. Para toplayıp alalım bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Buyrun buda bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burgembudu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bende görmüştüm merak etmiştim nedir diye 2-3 silverdı aldım normal r35-39 item geliyor maile yani bi çeşit bug bana normal statlıbir kemer birde şapka gelmişti. Sakın yüksek paralar verip almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Qui said: Buyrun buda bendeki. sendeki daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar