Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Druid (Skills List / Talent Calc. (9095)) Customization options New art for forms, customization per form, and even the possibility of showing some gear in a form is all stuff we are talking about. When we have a firm plan we're ready to unveil, I'm sure you'll hear about it. (Source) yay o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ağaç formundan kolyeyi kaldırsınlar, başka birşey istemiyorum. O nedir öyle ya, etilerde sahneye çıkıyor gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ayıya şapka kediye palto moonkinede pantolon versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ohhh beeee şu aslan-kedi-kaplan-teke karışımı cat formdan kurtulalımda horde olarak başka bişi istemiyorum, bu arada o ağaç formundaki kolye müthiş bence çok hoş duruyo ağaç formu güzel onu ellemesinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben pençelerime fist weapon istiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abi şöyle karizma armored ayı falan olsa, kediye de şöyle çok cool duran bi tip yapsalar ona göre armorlar falan olsa direk ayı dolaşırım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ayısı war3teki ayıya biraz benzese çok tadlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 life of tree modda elma isteriz efekt olara hatta elmalarımızı ellesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ozii_x said: life of tree modda elma isteriz efekt olara hatta elmalarımızı ellesinler /roflmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bence druidlere kutup ayısı gelsin,yeni temaya da uyar... Gear nasıl gösterceklermiş merak ettim ama, ayıya pantolon mu giydircekler? Shoulder armor olur en fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oh be var ya warrior tanklar ne kadar karizma duruyo biz amele gibi duruyoduk kızılay giydirmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar