Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin konusunda fikirler/öneriler

Spacecake

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben paladin oynuyorum level 43 civarlarında kendisi.kafam çok karışık.bir kere herşeyden önce tank mı olsam dps mi mi olsam nerf gelcek dps ye acaba şimdiki gibi zevk vermez mi tank olursam beni çok severler instance lara raidlere çağırırlar güzel para item vs. kasarım sonra bi pvp charı açarım da diye de düşünüyorum /talentlerım şuanda dps/hadi olduk diyelim ne çeşit tank olsam ne çeşit dps olsam talent buildleri ne yapsam profession olarak mininge sahibim 2. ye de karar veremediğim için seçmedim ne seçsem anlayacağınız her konuda kararsızım :) bi elimden tutsanız yol gösterseniz çok memnun olacağım
Sosyal ağlarda paylaş

Prot paladin olarak cidden çok kolay bir şekilde spot buluyosun dungeonlara, party dolu olsa bile adam kickleyip yer açtıkları filan oluyo, ileride raidlerde de aynı şekilde kapışılacağımı umuyorum=)
(Şu anda level65 prot paladinim)

Retriyi hiç sevemedim. Aklımı çeldiği tek zaman şu son imba dönemiydi ki üstüste nerf combolarıyla otur lan aşşağı diyip dibe çekicekleri kesindi, o yüzden uğraşmadım. Ama nerften sonraki hali nasıl olucak onu merak ediyorum, eğer çok ezik bişey olmazsa retri respecleyebilirim de.

Holy denemedim hiç, aslında karakteri holy olmak için açmıştım prot kasar sonra holy e dönerim diyodum ama protu çok sevdim büyük ihtimalle böyle kalıcam.

Talent açısından; şimdilik "pro talent build" olaylarına uzağım, hangisinin işime daha çok yarayacağını düşünüyosam onu alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

daha ilk gear kasıcağım dönemler guildim bana tank olmamı söylemişti bende kazandığım t4 head ve badgelerim ile hep tank item almıştım..

5 gün sonra healer olmamı söyledi..ve bende çok sinirlenmiş tank olacağım demiştim uzun süre healer gear toplamadım.. taki arena için team invite alıncaya kadar.. sonra dayadılar healerlığı..bir boomkin setim yoktu ama hep içimde ezikliği var..( sattım artık :D )
Sosyal ağlarda paylaş

UP!
Prot paladin talent tavsiyesi lazım.

Yeni 70 ledim, ağırlıklı olarak pve ye yüklenmek istiyorum.

Raidlerde arenalarda gözüm yok, rahatça heroic tanklıyim, bg da kağıt gibi biçilmiyim filan bana yeter. Hı tabi en önemlisi wotlk de kolayca quest yapmak, şu an için diğerleri pek önemli değil.
Hangi talent, ne için önemlidir? help plz
Sosyal ağlarda paylaş

metalheart said:
i hate retri palas

O değil de, güzel Türkçe mizin kelime dağarcığı yetmediği için midir yoksa belli bir kitleye karşı bir alıp verememe durumu mu vardır, hayır merak ediyorum, bundan kaynaklı eğer Türkçe mizi kullanmıyorsak o zaman toplumsal olarak bu sorunun üzerine eğilmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

lancelotdulac said:
metalheart said:
i hate retri palas

O değil de, güzel Türkçe mizin kelime dağarcığı yetmediği için midir yoksa belli bir kitleye karşı bir alıp verememe durumu mu vardır, hayır merak ediyorum, bundan kaynaklı eğer Türkçe mizi kullanmıyorsak o zaman toplumsal olarak bu sorunun üzerine eğilmemiz gerektiğini düşünüyorum.

chill out m8

wow is a game which we hadda speak english generally and I guess writing a short sentence like "nerf lock!" or "hate retri palas" etc. or even a long one like mine does not mean that the writer is forgetting Turkish or s.thing. maybe he only likes to express his feelings like that?

and btw even if u wanna solve this problem about our language. this topic shouldn't be our starting point.

ty nice day bb

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

Anladık beslenme eksikliği çekiyosun glikoz gitmiyo filan da başka biyerde ağlasan olmazmı? Konumuz ne? Paladinler...

Ne yani türkçeyi paladinler mi kurtarıcak?

-yaw bunlar çok ovırpavırıd oldular ay heyt retardins
-*çot* *vijuvijuv* *divine storm*
-*fiyuuuuu* *GÜM* (havadan tauren düşmesi efekti)
Sosyal ağlarda paylaş

Konu paladin, retri paladinlerin nerf lenmesi veya nerflenmemesi değil. Hafiften uçuşa geç sen havadan bi tane tauren pardon öküz kap onla birlikte yere doğru inişe geç, çok havadasın çünkü böyle hava bozulur oralarda. Glikoz konusuna girmiyorum, alakaya maydonoz sokmuşsun. Aynen devam. Learn to read filan muhabbetine de girmiyorum, işe yaramaz çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

lancelotdulac said:
Sadece gülüyorum başka da birşey demiyorum. Ne haliniz varsa görün, kafanıza tauren filan düşsün pardon Wow Türkçe konusundan esinlenirsek, kafanıza öküz filan düşsün, rahatlayın filan. Değişik bi insan grubu.

komik misin şakamısın anlamadım gitti.

kaç zibilyon kez tartışıldı burası türkçe dil bilgisi forumu diil

oyun hakkında konuşurken

"mage in aldıgı xxx skill ini spell power la çarpıoruz" vs vs die konuşurken ok de "I hate retris" demiş adam bu mu dokunuo size?
Sosyal ağlarda paylaş

lancelotdulac said:
Konu paladin, retri paladinlerin nerf lenmesi veya nerflenmemesi değil. Hafiften uçuşa geç sen havadan bi tane tauren pardon öküz kap onla birlikte yere doğru inişe geç, çok havadasın çünkü böyle hava bozulur oralarda. Glikoz konusuna girmiyorum, alakaya maydonoz sokmuşsun. Aynen devam. Learn to read filan muhabbetine de girmiyorum, işe yaramaz çünkü.

türkçemizi bozmak derken measjına takıldım bi an.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ona diil o sadece garip geldi

sonrasında ne haliniz varsa görün kafanıza öküz düşsün garip insan grubu demene itirazım var

edit: ayrıca orda retri palalardan nefret edilmesine mi itirazın var yoksa ingilizce söylenmesine mi. ha söylenen lafa itirazın varsa ok haklısın. ama ingilizce söylenmesine kıl oluorum diosan işte o zaman mesajına verdigim uzun ingilzce mesaj hala mantıgını koruo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...