Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 al şimdi de geri pası vermedi[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: DynamicK, 25 Nisan 2004 20:00 tarihinde demiş ki: çarpıştılar orada , faul yok 6 pas içinde ise her şekilde fauldur izlemediğim için bilmiyorum. izlemediğim için bilmiyorum 6 pas içinde mi diil mi ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yanılmıyorsam içinde[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 tekararı izledim 6 pas değil[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ayrıca buradan takip edebilirsiniz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Adam Serhata 2. sarıyı vermemek için uğraşıyo ya[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 2-0.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunu ve 3. yıldızını kutluyorum. Avrupa da başarılar dilerim...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 3-0. diyecek söz yok..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 25 Nisan 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 neyse sağlık olsun :) lucescu yasini çıkardı adam libero mevkinde duruyodu ilie yi aldı yasinin bosluga kimseyi koymadı herhalde direk arkaya atılan bi top daha 3. gol geldi güzelinden :))[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 üf yeter kapatıyorum nedir bu ya bariz bi penaltı ben maçı bıraktım yani, hakeme yanıyorum..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yuh lan 3 tane yedik fenerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 fenerbahceyi tebrik ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Abi hakem hatası makem hatası sen çıkacaksın orada golünü atacaksın hakem hata yapıyo doğru peki biz ne yapıyoruz? Ama bu penaltı da verilmez mi be kardeşim![signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 şu fenerbahçe tv'nin olayı nedir ya hehe, oturup maç izliyorlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Volkan maçın adamıdır abi[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ehehe tomas hasas yerden tekme aldı ehe[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 goooooooolllllll : ([signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Tebriklerinizi kabul ediyorum bir fenerbahçeli olarakdan.Bende şok oldum 3 tane attığımıza =) Artık şampiyonuz diyebilmek güzel bir duygu olsa gerek hadi diyim bare :) ŞAMPİYONUZ ;)[signature][hline]Jabba Argus Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Beşiktaş 1 - 3 Fenerbahçe maçın sonucu.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sampiyon trabzon olur boylece :P sey super fb tv'deki yorumcular, fb gol attiginda ve macin sonunda el sikiolar opusuolar falan "hayirli olsun canim" *muck* *muck* bi gun tam bi mac izliicem fb tv'de, gulmek eglenmek icin[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Oh be ızledıgım en rahat maclardan bırısıydı. Tuncay'ın gol ayın hatta yılın golu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bana Luce'nin kellesini getirin![signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 hellhound ne alaka trabzon :) maçı bjk almadı fb aldı[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 takimim die soylemiorum fener bu gibi durumlarda kabiliyetsizdir, sicarlar gelecek haftalarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar