Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Ahanda başlıyor![signature][hline]PASCAL ERA QUA
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Bu maç sergenin maçı olacak... Şampiyonluk bu maçla gelecek.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Oooooo adam anonsla başladı ya![signature][hline]PASCAL ERA QUA
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Selçuk dereli ben çok disiplinliyim havasından kurtulmalı bak demedi demesin inerim sahaya ha[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Not düşün Volkan süper kaleci olacak neydi o kafa be![signature][hline]PASCAL ERA QUA
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 sergen çakıyodu ya! abi atacak bugün atacak kartalım benim be![signature][hline]PASCAL ERA QUA
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 böyle gol olmaz iki faul var. Giunti'nin pozisyonuna benzeyen pozisyonlarda sarıyı bırakın faul görmüyodu hakemler n adet penaltımız öyle yendi...[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 fener 1-0 önde ama yani ne diyeyim "oha falan oldum".. böyle gol olmaz.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 noldu ne var golde?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
beagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: LvL_Sabo, 25 Nisan 2004 19:43 tarihinde demiş ki: noldu ne var golde? bende merak ettim[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin...
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi 1 cordobaya faul var ikinci olarak top dışardan diye görmüştüm ama çizgi üzerindenmiş. Ama Cordobaya bariz faul var. Ayrıca selçuk Dereli denen zatı muhterem düdüğünü assın.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 galiba luciano topu dışardan çevirmiş öyle bişeyler olmuş. ama izlemiyorum maçı duyduğum bu sadece[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 kaçıncı dakka?[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
beagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 gol 32 de şimdi 45 http://www.livescore.com/default.dll/Game?comp=turkey1&game=66056 [signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... [Bu mesaj beagle tarafından 25 Nisan 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 baba selçuk dereli denen zatı muhterem en az 3 dk duraklayan ilk yarıyı 55 saniye uzattı. Pancu ikinci yarı oyundan çıkmalı orta saha aldığı tüm toplarda pas hatası yapıyor[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 izliyorum ben cordoba ya faul yok cordoba topa vurdu adama carptı o andada adamla carpıstılar cordoba topa hakim degil carpısmaları illa faul verilecek diye yorumlanmaz topun hakimiyeti kalecide iken adam ona carparsa faul olur dısarıdan cevrildimi cevrilmedimi bilemiyorum zaten çizgi kamerasindan göstermedi[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi bariz itiyo cordobayı yapmayın ya kale arkası kamerasında açıkça görülüyo[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 cordoba topa salak gibi yukarı doru tokatlıyo taça dogru vurmuyo o sırada top fb li herife carptıgı an cordoba ile fb li herif kimdi unuttum çarpışıyo ve top fbliden sektigi için bu çarpışma faul olarak geçmez nası iticek cordoba yı ittigi içinmi cordobanın gögsünde agrı oluştu çarpıştılar orada , faul yok ama dışarıdan mı çevirdi içerdemiydi onu bilmiyorum sende bilemessin çünki kamera açısı müsait degil[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Banada faul yok gibi geldi ama sanırım dışardan çeviriyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 yok abi top içerden çevrildi ama arada dışarı çıkıp çıkmadığını bilmem. Yan hakem zatı muhteremşne güvenmek zorundayız[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 pascal top içerdenmi dışardanmı çevrildi bunu bilemeyis de sen herhalde başka maçımı izledin hangi arada cıkmadı ehe abi pozisyon belli defans arkasına ölü top atıldı cordoba ile fb li oyuncu karsı karsıya cordoba tokatladı top o arada fb li oyuncuya carptı ve 2si çarpıştılar cordoba yerde kaldı fb li oyuncu top çizgi üstündeyken(veya cıktı) ortaladı serhat kafa vurdu gol topun çizgiyi geçip geçmeme anı 1 tane 2 deil[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 ek olrak hakemi ilk yarı begendim ben hakikaten çok iyi yönetti hele hele son gunlerde hakemlerin berbat yönetim gösterdigi türkiye liginde baya bi standardın üstü yönetim gösteriyo 2. yarıda bozmasın çizgiyide maç çekişmeli gidiyo hakem faktörü dengeleri bozmasın işallah[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :)
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi topa vurursun top kasisli döner s şeklinde veya ( şeklinde düşün. ama adam topa tam çizgi üzerinde dokundu hava daydı ayrıca topun çıkması için tamamiyle çıkmış olması gerekiyor.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
BatBoy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 maci izlemiom ama cordobanin hatasi oldugunu tahmin ediyom kesin wardir adam kac mactır kotu oynuyo diolar akli arsenal'da kaldi falan diye
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 abi tekaraını izledim golün yan kameradan açıkça itiyo luciano kaleci dokunulmazlığı olan bir oyuncudur abi öle itemezsin[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Öne çıkan mesajlar