karakedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ehe hastaneden yeni geldik, sag gözde miyop baslangıcı warmıs! .50 miyopum ben ewt ewt miyop bi kediim artık. hayatım boyunca gozluklu tum arkidişlerimle dalga gecmeyi kendime bilfiil görev edinen bana gözlük taktıracaklar. doktora bilimum ilac gözdamlası vb gibin başka çözümlerle durumu kurtarma önerilerim ve gelirse paticikde adminlik teklifim dahi işten yırtmama yetmedi. aksine kaç dogumlusunuz siz gibisinden laf yedik bide. neyse artık gözlüklü bi admininiz var hata yapmayın dört gözle inceliom msglarınızı bundan böle. duyurulur.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 üzülme be kedi. git kendine güzel bi gözlük bul +karizma puanıda sağlar hem uygun bir gözlük. yada lens kullan (mavi olmasın aman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bağdat caddesini bi dolan olmadı karfur a git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 okul bittimi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 nıe yaf lens kullanırsam kesın renklı bısıler alırım hatta bi goz mavi bi göz yeşil falan ps: okul bitti yaf LES sınavına giricez mayısda :) insan mmorpg oynamayı bırakınca master bile yapıo walla :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 benimki normal lenslerden uyuyorum denize giriyorum daha hiç bi sorn olmadı hatta havuzda gözümü açıp daldığım bile oldu (normalde yapmıyodumda havuz oyunu denen geyiğin son elinde açtım ve birinci oldumdu :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 bende gözlük var bazen takıom bazen takmıom hayatımda göz doktoruna bi kez gittim 2 yıl önce 2.75 miyop 0.5 astigmat var dedi şu an kaçtır allah bilir (aka çok büyük eşeklik ederek sağlıkla oynamak)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 helal valla ben bitiremeyecem herhalde 3 senem daha var diyecem gülmeyin öğrenci olduğumu yeni idrak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 gözlüğü bırakma sebebim sürekli kaymasıydı. terlersem bide tam işkence(kedi sıçtın). [Bu mesaj geberik tarafından 18 April 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 adam kayıyo diyo ya olm git gözlükçüye vidasını sıkıştır kaymaz töbe töbee[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ben fiz e demiştim ama geberik sen de aynı yöntemi uygulasaydın keşke ama geç olmuş artıkh ehe[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: fizban, 18 April 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ya bende gözlük var da .. kıl oluorum hep kayıyo gözümden yani paso düzeltiyom işte gözlüğünde dediğin gibi öle gıcık bi yanı var.. öle takıon ikide bi dürtüyon düzeltmek için.. ayriyetten burnunun üstünde uzun süre kalınca iz yapıo felan.. o yüzden gözlük out.. lens in! :) (bal rengi yada koyu yeşil)[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 neresini sıktıracaktım anlamadımki. kaymaması için önce takıp sonra sıktırmak gerek bu seferde çıkaramazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 yağmurlu havada gözlük olmuo..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 sıcaktada olmuo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 vala benim öle sorunlarım yok hiç :-P *!gözünü çıkarıp çekmeceden yenisini takar, foruma doğru zoom/blur ayarı yapar biraz, kasasını açıp yağını da kontrol eder arada*[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 gozluk gooooooooood[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 lens alın kurtulun. renkli lens beni bozar ama.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 said: arcane, 18 April 2003 16:47 tarihinde demiş ki: bende gözlük var bazen takıom bazen takmıom hayatımda göz doktoruna bi kez gittim 2 yıl önce 2.75 miyop 0.5 astigmat var dedi şu an kaçtır allah bilir (aka çok büyük eşeklik ederek sağlıkla oynamak)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness 2 yıl önce 2.75 miyop varsa sen uzağı göremeden nasıl dayanıyorsun ? bide arttırığını düşün.. baş ağrısından ölürsün..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 lens kadar güzeli yok. özellikle şimdiye kadar lens takmayan gözlilü arkadaşlar beni dinneyip lens alırsa edilen dualarla cennete giderim heralde ;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 aha bi 0.50 daha :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 lens alınca beyaz yada gri olcak aslında, zombi modunda dolaşcan, bide bunların fosforluları var mı? varsa deli olur :-)[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 fosvorlu lens var para varmı? :D eheh ben 6.5 gözü olan tek adamım herhalde burada:D http://www.9mmsfx.com/lenses.html kedi seni valla tanımıom iyi birine benziosun:) adminsin yane bilinen birisin sanırım hehe ayrıca kedileri çok severim:) (annem almıo) üzülme:) ben ilkokul 2 den beri gözlük takıom yane 7 yıldır hala kıl oluom :) sürekli kayıyıo paran varsa karizma bi lens alabilirsin ama :) en güzeli 21 isen operasyonla gözlüğe storm the front yapacan ARENA ekipi ajan olup numaranı.... ne diom ben yaa şey şimdi operasyonla 0 dan halledecen olayı:) yadası yok en temiz yöntem o:)[hline]Harbici manyak adam piton almak için forum açtırdı sonra acc aldi felan sahici bişi ama 15 yaşında bişicik yane ezmeyin EZER!!!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 eheh ben 10 yıldır (pardon son iki yıl lens taktım) gözlük kullanıorum derim ki rezalet bişiy gözlük son link süper bu arada[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 saol:) az önce yanlışlıkla tekne carbon yaması yuttum minicik bi parça ama çok tatlımış lan öneririm:)[hline]Harbici manyak adam piton almak için forum açtırdı sonra acc aldi felan sahici bişi ama 15 yaşında bişicik yane ezmeyin EZER!!!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar