Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 iphone aldım; kullanmadığımdan satıyorum. 250ytl. marware sport grip case, kulaklık, usb kablosu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ne zaman aldın, birinci nesil mi ikinci nesil mi, foto koyar mısın. Çizik çozuk var mı, bozuk mu, nereden aldın, garantisi var mı, kulaklıkları ne durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ipod touch'ın 1. yada 2.nesil'i yok ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Var. İlk nesilde hoparlör yok, 2 de var. Ayrıca aletin yanına volume tuşları eklendi, 1. nesilde yoktu bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 fotoğraf koyarsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kulaklıklar bundle gelenler; çalışıyolar. resim çeker koyarım ama şimdi olmaz. çizik pek yok gibi; case le beraber almıştım. alet 1. nesil; d&r dan alındı (25.01.2008-fatura mevcut) dolayısıyla garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Nooldu vaz mı geçtin;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kaan alabilirim ben biraz bekletebilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vazgeçmekten değil de satıldı roketadam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 keşke şimdi böyle bi satan olsa yav... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar