roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 böyle bi şarkı var lan. (çökün çökün, kalkın lan kalkın) ya evet de ya hayır benle gonül eyleme çözemedim gız seni bir öylesin bir böyle çözemedim gız seni bir öylesin bir böyle yalan mı, yalan mı dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (yalan mı sarı gız, yalan mı gara gız) dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (o ney lan) bilemedim güzelim bu ne biçim ayaktır bir öpücük istedim hep diyorsun günahtır öpücük istiyorum hep diyorsun günahtır yalan mı, yalan mı dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (reklam bunnar) (21 yaşındayımış, ooo!) hem de kalamış'taymış aklım fikrim hep onda o da bana hastaymış yalan mı, yalan mı dondurmayı yalan mı bal dururken zehire hiç parmağı banan mı (yalan mı peluş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 senin aşkın da yalanmış ben yalanmamış bıdıbıdı.. vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 gireceğin toprak olacağın leş paranı kaybet itibarını kaybetme kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 angaralı namık diil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 700 dolara çıkmış altının bir ons'u, isteyemedim babasından catherine zeta jones'u ayrıca, eşeği salmışlar çayıra, hiç durmadan anıriii anırmasının sebebi üstündeki sean connery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 altının bir ons'u mu yoksa cons'u mu 700 e çıkmış anlamadım hafız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 nefret ediyorum senden oper inan ki çok kılsın öldüğün zaman cenaze namazını jack nicholson [kafiyeden ötürüdür istemsiz ayarım, sana özel diil bu muamele, alınma banyodan çıkınca giydiğim yegane şeydir takunya] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 ben de kendimden nefret ettim. ne iğrençleştim ben böyle bee. içkiden oldu herhalde. alkol var da biraz şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar