Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Baggio said: "Silah mı sokamıycam" diye bişey yok yanlız, ne kadar aza ayarlasalar öyle çakıyla bilmemneyle geçmeye benzemez, direk tavana vurur alarm. Öyle ki, günlük hayatta o kadar fazla metali bulunduramayacağınız için direk silah olduğu anlaşılır. Ruhsat yoksa da sokmazlar bildiğin. hayır yani sokmasam inanacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben telefon konulan yere spor çantası koymuştum xraye soktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ve 1 mesaj sayısı daha kazandın cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Hayatında silah görmemiş adamlar delikanlı kesiliyor internette de :) Ben de babam bir kere sokabilse inanırdım güzel insan, her yerde her sefer eşşek gibi ruhsat gösteriyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o degil de bir ara zirt pirt havaalanlarina dusuyordu yolum, ayakkabimdaki ufacik bir metal otuyor diye her seferinde cikarttiriyorlardi. gecerken "ayakkabidir" diyince de daha killanip inadina ayakkabisiz geciriyorlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 silahım var benim. tabanca. ateş ederim sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Tabii ki en delikanlımız oymuş, baksana silahı var(!). UUuuUU :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Baggio said: Tabii ki en delikanlımız oymuş, baksana silahı var(!). UUuuUU :p UuUuuu :p Silahım var demedim, gene senden bir quote alalım "nerenizle okuyorsunuz?". Dedem emekli başkomserdir, onun silahı var. Nerenle okuyorsun bacyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar