Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Baggio said: "Silah mı sokamıycam" diye bişey yok yanlız, ne kadar aza ayarlasalar öyle çakıyla bilmemneyle geçmeye benzemez, direk tavana vurur alarm. Öyle ki, günlük hayatta o kadar fazla metali bulunduramayacağınız için direk silah olduğu anlaşılır. Ruhsat yoksa da sokmazlar bildiğin. hayır yani sokmasam inanacam.
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben telefon konulan yere spor çantası koymuştum xraye soktular.
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ve 1 mesaj sayısı daha kazandın cons
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Hayatında silah görmemiş adamlar delikanlı kesiliyor internette de :) Ben de babam bir kere sokabilse inanırdım güzel insan, her yerde her sefer eşşek gibi ruhsat gösteriyor ama.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o degil de bir ara zirt pirt havaalanlarina dusuyordu yolum, ayakkabimdaki ufacik bir metal otuyor diye her seferinde cikarttiriyorlardi. gecerken "ayakkabidir" diyince de daha killanip inadina ayakkabisiz geciriyorlardi..
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 silahım var benim. tabanca. ateş ederim sizlere.
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Tabii ki en delikanlımız oymuş, baksana silahı var(!). UUuuUU :p
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Baggio said: Tabii ki en delikanlımız oymuş, baksana silahı var(!). UUuuUU :p UuUuuu :p Silahım var demedim, gene senden bir quote alalım "nerenizle okuyorsunuz?". Dedem emekli başkomserdir, onun silahı var. Nerenle okuyorsun bacyo.
Öne çıkan mesajlar