basar_an Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 uzun zamandır ilgileneyim dediğim mtg ye başlamış bulunuyorum çok fazla sorum olabilir tanışalım kaynaşalım not: bi de şu mws bu hamleyi yapamazssınız vs dese süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hoşgeldin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ben de magic work stationu yükledim kartların resimlerini de indiriyorum. Çok fena noobum :) Lakin biliyorum biraz, seneleeeer önce bir kaç kutu kart alıp oynamıştık 10 seneye yakın oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basar_an Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ya bu counter noluyo mesela -1/-1 counter diyo ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Şimdi P/T olayı var magicdeki creaturelarda Mesela 5/5 bir creatureın var diyelim yerde eğer -1/-1 counter gelirse üstüne (bu bazı sorcery, instant ya da creature abiltylerle mümkün oluyor) o mob o counter bir şekilde silinene kadar 4/4 hale gelir. Ama son sette özellikle black decklerde -1/-1 yeni bir mekanik olarak geldi oyuna. Onları tek tek anlatmak zor ve yeni başlayan birisi için kafa karıştırıcı olur. Ama temel mantık yukarıda yazdığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar