basar_an Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 uzun zamandır ilgileneyim dediğim mtg ye başlamış bulunuyorum çok fazla sorum olabilir tanışalım kaynaşalım not: bi de şu mws bu hamleyi yapamazssınız vs dese süper olacak
Kirvan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Ben de magic work stationu yükledim kartların resimlerini de indiriyorum. Çok fena noobum :) Lakin biliyorum biraz, seneleeeer önce bir kaç kutu kart alıp oynamıştık 10 seneye yakın oldu ^^
basar_an Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ya bu counter noluyo mesela -1/-1 counter diyo ??
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Şimdi P/T olayı var magicdeki creaturelarda Mesela 5/5 bir creatureın var diyelim yerde eğer -1/-1 counter gelirse üstüne (bu bazı sorcery, instant ya da creature abiltylerle mümkün oluyor) o mob o counter bir şekilde silinene kadar 4/4 hale gelir. Ama son sette özellikle black decklerde -1/-1 yeni bir mekanik olarak geldi oyuna. Onları tek tek anlatmak zor ve yeni başlayan birisi için kafa karıştırıcı olur. Ama temel mantık yukarıda yazdığım gibi.
Öne çıkan mesajlar