nocom Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 'H' leri söyleyemediği için 'H' ile başlayan işkenceden geçirerek öldüren trakyalı bir seri katilin maceraları Oyuncular : Erol Günaydın, Tuna Orhan, Peker Açıkalın, Beyazıt Öztürk, Ali Çatalbaş, Volkan Demirok, Halil Kumova, Selin Denizli, Önder Açıkbaş Gösterim Tarihi : 21 Kasım 2008 Aşk tutulmasına gittiğimde fragmanını izledim. Acayip tuttum bu filmi, güzele benziyor. 23 gun kaldı, sabırsızlıkla bekliyorum. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 hadi bakalım görücez hoş filme benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ben gittim dün öle gidilcek bi film diil yani vaktin varsa gidersin,küfrlere falan gülüosn o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Bugün gitmeyi düşünüyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 AÇILMIŞTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar