fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 content aware scaling iyimiş sanırım. ama ben cs ile devam edicem sanırım. sadece cs4te olan ve yapmam gereken br şey olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 content-aware scaling ilk olarak resizer diye bi tech ile çıktı sanıyorum. ben bayağı bi oynadıydım onun ile, özellikle tanıtım videosu dehşetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Gelişmiş Color-Correction = misal bi adamı deniz kenarından alıp , karlı dağların arasına koyarsanız ne olur? yada gündüz cekilmiş resimdeki birini gece resmine eklerseniz? renkler patlar , sırıtır ayar çekmeniz gerekir işte o renklendirme işlemi çok daha başarılı oluyor yeni scriptleri sayesinde... SFW = Save for Web & Devices menüsü hani html arayüzlü ama psp de hazırlanmış siteler vardır onlar icin kullanılır kesim cizgileri fln ile düz layerli bir psd dosyasını parça parça jpg haline getirmeye yarıyor. çok severim kendilerini =) performans konusuna gelirsek bence ciddi bir performans iyileşmesi var mac G5 üzerinde kullanıyorum adobe ürünlerini bekleme sürelerim , takılmalar vs cok daha az (genel olarak böyle illustrator , dreamweave , psp..) diğerlerini açıklamış büyük ölcüde arkadas ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 SFW vardı hocam zaten? Değişik olan ne bu sürümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yoktu dedimmi ben? ;p geliştirilmiş diorm *resim kalitesindeki bicubic,bilinear secenekleri detaylandırılmış (bilinear smooth, bilinear sharp) *preview icin print color / monitor color vs ayarlar eklenmiş *metadatası yazılabilir olmuş (copyright satırları dosya özelliklerine) *renk tablosu değişmiş sanırım emin olamadım. *preview butonu sayesinde artık lönk diye default browserinizde dosyaları oynatıyor (dreamwave gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bu arada, önceden yazdığım mesajlarım bok yiyebilir. açtım ve cs den bile daha performanslı çıktı. sanırım kullandığım crackin denyoluğundandı. zaten çalışmadı bi süre sonra. ihtiyacım olunca başka crackle açtım ve tadaaa! geçmeyenler, mutlaka geçin. çok çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 beta mı peki henüz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hmmm denemek lazım da bi ram alıp yeni işlemcili bilgisayarımı toparlayamadım :D anında yüklerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 performansı düşük geliyorsa , ekran kartınızı deiştirmenin zamanı gelmiş demektir. zira cs4 grafik işlemcisini de kullanıyor artik , performans artmasının sebebi bu 1 aydan fazladır kullanıyorum 1 kere bile çökmedi henüz direk ztn render işlemlerini , zoom in zoom out , blending options un previewlerini fln hep grafik işlemci yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar