pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 vals - bortolmuyoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=uEApf_FT25M bu cover'ı orijinalinden de 100kat güzel ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Marilyn Manson - In The Shadow Of The Valley Of Death amv ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 John Norum - Catalina Sunset http://www.youtube.com/watch?v=QQ5kgKrd1vk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Jewel-You were meant for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sezen aksu discography bi de tek sarkı olarak israel - somewhere over the rainbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 zaman zaman ağladıgım parçalar sezen aksu - ünzile teoman - papatya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sezen aksunun hala faal olması beni de ağlatan bişidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 müslüm gürses-nilüfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 aşk şarkıları hiçbi şekilde ağlatamazda ana babalı şarkılara sel gibi boşalırım. yaram var. evet boşalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 soner arıca - yüreğime ektim seni ferda anıl yarkın - aylar geçse de gökhan kırdar - yerine sevemem gripin - sustukların büyür içinde bu dörtlü boğaz köprüsünde biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 http://www.izlesene.com/video/amator-feridun-duzagac-duslerime-kal-slayt/144235 Feridün Düzağaç'ın Buralar Soğuk, Cumartesi ve Düşlerime Kal'ı combo olarak dinlenirse insanı 1 hafta devredışı bırakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 damardan giricem ama aşık reyhani var,erzurumda oğlunun rahmetli olması sonucu yayılan dedikodulardan bıkıp erzurumu terketmesine bir türkü yazmıştırki,önyargısız izlerseniz ağlarsınız feci şekilde:( http://www.youtube.com/watch?v=--i_Oa1F8m8 Gidirem Öz Canımdan Çok Sevdiğim Erzurum Çaresiz Dişimi Sıktım Gidirem Hey Ele Gafillerden Darbe Yedi Gururum Kaderime Boyun Büktüm Gidirem Hey Sırtıma Verdiler Sitem Yükünü Oğul Yel Devirsin Sebeplerin Kökünü Ele Elli Yıldır Beklediğim Ekini Harmana Dökmeden Yaktım Gidirem Hey Reyhani’yim Derdim Gamım Bitmedi İftira Darbesi Canana Sinmedi Oğul Zeynel Horosan’a Gitti Dönmedi Buda Benim Kara Bahtım Gidirem Hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ağlatan değilde dokunan şarkılar desek şuna :) her insan ağlama yetisine sahip olmayabilir,yada o kadar duygu yüklü olamayabilir.. son dönemde bana en dokunan iki şarkı var.. tekrar tekrar dinliyorum.. ezginin günlüğü-gemi ince saz-bir çapkına yangınım iyi dinlemeler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 lan anggun snow on the sahara, i'll be allright, undress me vs (fransızcasını anlamıyom ama fransızca versiyonları bunların) böle dokanıyor bana nedense.. ağlatmaz ama dokanır anlatabildim mi benjamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 incubus - love hurts anathema - parisienne moonlight poets of the fall - someone special lionel richie - hello barry de vorzon - nadia's theme (cesur ve guzelin muzigi) bunları dinledikten sonra da duygulanmıyorsan senin alnını garıslarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yalın - ki sen , ağlatma değilde duygulandırıyor hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambino Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 serdar ortac - yapraklar Serdar Ortac - Yapraklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar