GEd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bir başka oyun forumunda 29 ekim cumhuriyet bayramı ile ilgili mesaj yayınlanmasından rahatsızlık duyan bir kesim oldu ben bunu gördüm ,başka hiç birşey demiyorum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 gece mesaj atmayın diyorum böyle başlıklara, ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. yalnız aşırı boş konuşuyorsunuz, amaç hak elde etmek ise terör örgütü kurulmaz. pkk nın amacı kürtlerin haklarını savunmak felan değil zaten. bizzat dış ülkelerin desteğiyle ayakta duran bir bölücü örgüttür, bunu inkar etmek biraz abes olur yani. kürtçe eğitim vs olsa eminim ilgi olmayacak, amaç hak elde etmek değil çünkü, Türkiyeyi bölmek. Herhalde yurtdışında yaşıyorsunuz ve sadece taraf okuyorsunuz. zerre habersizsiniz ülkenizden çünkü.
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sparkcaster said: gece mesaj atmayın diyorum böyle başlıklara, ne yazdığınızı bilmiyorsunuz. yalnız aşırı boş konuşuyorsunuz, amaç hak elde etmek ise terör örgütü kurulmaz. pkk nın amacı kürtlerin haklarını savunmak felan değil zaten. bizzat dış ülkelerin desteğiyle ayakta duran bir bölücü örgüttür, bunu inkar etmek biraz abes olur yani. kürtçe eğitim vs olsa eminim ilgi olmayacak, amaç hak elde etmek değil çünkü, Türkiyeyi bölmek. Herhalde yurtdışında yaşıyorsunuz ve sadece taraf okuyorsunuz. zerre habersizsiniz ülkenizden çünkü. +1bir! falan. Kürt vatandaşlarımızın haklarının yıllardır "kısmen" çiğnendiği doğrudur."Kısmen" diyorum çünkü amerikada zencilere uygulanan(evet uygulandı hala da amerikanın büyük çoğunluğunda var),veya direk amerikanın kızıl derilileri yok etmesi diyebiliriz,o modern zengin iskandinav ülkelerinden isveçin şimdi adını unuttuğum bir halkı tarihren silmesi,almanların yahudi soykırımı,çinin çevre hakları yoketme çabaları,danimarkanın daha 50 yıl önce eskimolara soykırım uygulaması vs. daha yüzlerce örnek var.Muhtemel muhalefetlere karşı verdiğim tüm örneklerin "o toprakların insanları" olduğunu belirtmek istiyorum.Bütün bu "modern" halkların yaptıklarının yanında bizim kürtlere uyguladığımız ayrımcılık kimse kusura bakmasın solda 0 kalır.Bizim yaptığımız hata 1 ise bize dönüşü 10 oldu çünkü bunu kullanmaya meraklı çok düşmanımız var.Gerek komşularımız gerek "stratejik müttefiklerimiz" gerek ise girmek için çırpındığımız birlik.Bu bizim kendi içimizde halledebileceğimiz bir sorun iken bu kötü niyetli insanların ve buraya yorum yapan bazı arkadaşlarımız gibi içerdeki işbirlikçilerin(veya kandırılmışların diyelim) yüzünden bu sorun çok daha içinden çıkılmaz oluyor.Dış destek kesildiği anda bitecek bir terör örgütünü önümüze bütün kürt halkı tarafından desteklenen ve kürt halkının temsilcisi gibi çıkarılması ve burdaki bazı arkadaşların buna gerçekten inanıp savunması gerçekten çok üzücü.Fazla uzatmak istemiyorum,evet ayrımcılık yaptık ama yukarda verdiğim örnekleri kaçınız biliyor veya kaçınız ayıplıyor acaba ? dış destekli bir terör örgütünü meşru görecek kadar gözü boyanmış bazılarınızın umarım gerçekleri birgün görürsünüz.
Rock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 @Spacecake Dış destek kesilmeden bu örgütün yok edilemeyeceğini, bizim silah ve ayrımcılıkla yaptığımız herşeyin 1'e 10 katılarak kafamıza vurulduğunu ve herşeyden önce Türkiye'ye bile ayrımcılık uygulandığını biliyorsan bu savaşı sadece silahlı mücadele üstüne kurup sürdürmek nekadar mantıklı?
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 tabiki mantıksız,butunuyle sacmalık sadece kendi basına silahlı mucadele
nocom Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 pkk ya sadece dış destekli demek haksızlık olur.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ulus devlet kurmak ve icinde bir cok etnik koken barındıran bir halkı ayakta tutmak icin birinci ve en onemli sart ekonomik olarak onları memnun etmektir amerika icinde 200kusur ırktan ınsan var,california meksikadan kopma fakat california da yasayan hangi meksikalı bagımsızlık ozgurluk meksikaya baglanalım gibi seyler dusunuyor
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sadece dış destekli demedim içerdekileri de yazdım(gözü boyanmışlar dahil). silahlı mücadele elbette çözüm değil tek çözüm türkiyede yaşayan bütün halkların uzun vadede birbirlerinden başka kimselerinin olmadığını anlaması. edit:imla
Rock Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Spacecake said: sadece dış destekli demedim içerdekileri de yazdım(gözü boyanmışlar dahil). silahlı mücadele elbette çözüm değil tek çözüm türkiyede yaşayan bütün halkların uzun vadede birbirlerinden başka kimselereninin olmadığını anlaması. edit:imla Peki sence bu kısa bir sürede(sihirli bir değnek dokunmuşçasına)ve hala iki tarafın birbirini hiç durmadan yediği bir ortamda olur mu?
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 olmaz.kürtler kullanılıp atılmaktan bıkmadıkça ve az da olsa çözümü terörde aradıkça türkler de kürtleri asimile etmeye çalışmaktan vazgeçmedikçe bu ülkeden cacık bile olmaz.
Öne çıkan mesajlar