xheana Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 2048/512 kbit genişliginde bir bağlantıda hatta bu adsl inişli çıkışla bir bağlantıda oynayacak kişi sayısı en fazla 40 kişidir bundan sonrasını bırak adsl i 512 leased lyne hatla oynayacak kişi sayısı 40 dan fazla değildir buna göre seçiminizi yapmanız gerekir. Ultima Sunucularınıza 3d tools programlar yuklediğinizde anlık bağlantınızı ölçmek için burdaki iniş ve çıkışları göreceksiniz ortalama 40 kişi oynarken 512 kbit hat yersiniz yalnız bu bağlantı yerınde durmaz 512 ortalamasi ile olur ama hat 1 anda 1 mbite cıkar sizin bağlantınızda anlık sınır var ise 1 mbite anlık cıkamadığı için lag problemı yaşarsınız yanı benım sıze soylemek istediğim bağlantı sınırı olan bir makinanızda ultima online sunucusu açarsanız her zaman lag problemleriyle karşılaşırsınız . biz bunu belirli bir süre yaşamış bulunduk o süre zarfında çok sıkıntı cektik velasılkelam bağlantı sınırı olan bir makınada ultima shardi açılmaz nihayetinde adsl cable gibi bağlantılarda her zaman problem yaşarsınız .. Önerimi Dikkate Alan Arkadaşlara Teşekkur Ederim.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuLL Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Çok güzel web server Olur ama :)[signature][hline]Yuva Yıkan Oyunlar SihirliSayfalar Ring Of Life Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 T$k.ederiz xheana Yalnız herkes senin burada reklam yapmak istediğini dü$ünebilir..Bu kotü bir durum..Yalnız bilgilendirmen için t$k. ederiz..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 reklam ??[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bilgilendirme dielim :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: nbl_silencer, 30 Nisan 2004 12:42 tarihinde demiş ki: reklam ?? Imzasinda Lostland.gen.tr var kendisi imzasinda belirttiği gibi lostland owner bu ne demek oluyor kendi serverinde lag olmuyor bir bağlantı sınırı yok demek..(buda biraz reklama girebiliyor).. Tabi bu benim görü$üm..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 bence de öyle, reklam olan bir şey göremedim ben? *satır mı atladım acaba diye düşünür *[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 heh ufak reklam :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 YOK reklam :) Pardon beyler..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Reklama İhtiyacım Olmadığını Düşünüyorum. Ayrıca Bilgilendirmek İstedim Çunku Playerların Emeklerini Evden Açılan Serverlar Harcıyorlar Ben Bunu Biraz da Olsa Engellemek İçin Söyledim. Bilgi Amaçlıdır..[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ya bende reklam yapıorsun demedim $imdi bu forumlarda çok laf sokan adamlar war o yüzden belki sata$ırlar dedim bu durumda sanki sata$an ben oldum :) Kusura bakma..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 burada aylık gereken bandwidht 'ten mi bahsediliyor yoksa anlık veri transfer hızındanmı anlamadım.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 şey ukalalik olarak algilamada o leased lyne değil de leased line olcek :p[signature][hline]nedir bu avp? hangi şehirdesin daha uçmadım brite gidiimmi uçmadinmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: avp, 30 Nisan 2004 16:34 tarihinde demiş ki: şey ukalalik olarak algilamada o leased lyne değil de leased line olcek :p benim sistem muhendisliği kitaplarımda leased lyne yazıyor[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 said: Larethian, 30 Nisan 2004 16:17 tarihinde demiş ki: burada aylık gereken bandwidht 'ten mi bahsediliyor yoksa anlık veri transfer hızındanmı anlamadım. aylık değil anlık sınırdan bahsediyorum..[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 sistem muhendisligi kitaplarinda baski hatasi felan olmasin.cunku o kadar arastirmama ragmen leased lyne diye bir baglanti secenegi bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bandwidht --> bandwidth lyne --> line Atlas On-Line / Leased Line[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bu bağlantı hedelerinin daha bir çok dıdıları var ancak bildiğim kadarıyla uo ile yollanacak upload veri normal yollanır bu bi downloadı veya uploadı max kullanılabilir bir bağlantıyla çekmek gibi bir şey değil ki bağlantı sınırının kaldırabileceği kadar kişi lagsız oynatılabilir ama zaman zaman ping sorunları olağandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eğer 10 mbit bir hattı tek başına paylaşıyorsan 700 kişiyi 0 lagda oynatabilirsin tabi karşı tarafın bağlantısı seni enterese etmez . anlık çıkışlarda sınır yaşamadığın sürece bağlantında problem olmaz ben benim shardimdan birkaç görüntü alıp koyabilirim burda daha detaylı gösterebilirim.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sorun ani bağlantı requestten değilde çıkış problemi kastın pingden kaynaklanabilmesi muhtemeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar