Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giant Trooper Şehir bisikleti-Süper Seri-Kaçmaz Fiyat

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Efendim,hemen resmini iliştireyim üst tarafa.
Yalan yok ;) Doğrusuyla,eksiğiyle söyliyeyim;

Eski yapım bir bisiklet.28 Cant sistem kullanıyor.Şehir bisikleti.Alu 7005,Aluminyum Kadroya sahip.Ortadan Amortisörlü bir kadro.Kadronun Amortisörü biraz eski,fakat fiyat dahilinde yeni amortisörde var.

Aldığım zaman,MTB(dağ bisikleti) olarak aldım.Ve sonradan Kadro araştırması ile,City bike(şehir bisikleti)olduğunu anladım. :P [jantlardan görebilirsiniz,frenler ufak kalıyor benim jantlarıma göre]
Babama binip,spor yapması için ayarlamak istiyordum fakat sonradan,yılda 1-2 defa bineceği bir bisikleti toparlamak gereksiz kalırdı..Benimde fazla kullanmayacağım için tamamen toparlayıp satmaya karar verdim...

fiyat dahilinde olan SIFIR PARÇALAR;
*Arka vites
*ön vites
*2 adet akortlu SIFIR Tekeri
*Göbekleri
*Arka Dişlisi

Bunların hepsi tamamen SIFIR olacak...
Jantlara Akord ayarı yapılmış olacak.

ikinci el neleri var?
-Kadro
-Maşa
-Ayna Kol dişlisi (Az kullanılmış,98 Model Orjinal Ventura)
-Koltuk

Özellikleri:
-Yayları yeni değiştirilmiş,Aluminyum RTS ön maşa.
-Kadro Alu 7005
-Logan V-Brake seti
-Suntour Orta mil
-Sıfır Vitesleri
-Sıfır Gidon
-Sıfır Boğaz
-Sıfır V-Brake Fren seti

hiç kullanılmamış şekilde..

Ne alacaksınız?
-Bisiklet tamamen sıfır kalitesinde,belki bir Sıfır Bianchi kadar gözünüze mükemmel gözükmiyecek ama,bir Bianchide bu zevki asla alamıyacaksınız ;)
-Kadro Tamamen Orjinal GiANT TROOPER.Sadece Kadronun sıfırını,Amerikadaki fabrikadan alacak olsanız en aşağı 200$ bayılmanız gerekecek tek kadroya..
-Antika değerinde,yeni teknoloji birleşimli bir sistem...

Resim sizi yanıltmasın,Herşeyi tam olarak kargo ile adresinize gelecek :) Sadece,2 teker mandalını takacaksınız,mandalları kapatıp sürmeye başlıyacaksınız...

[Kargo:Alıcıya Ait]
[Ulaşım:Türkiye içi]
[Tam+Son Fiyatı:350 Milyon][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS
Sosyal ağlarda paylaş

Mumi alcam ama param yok : ([signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

huh :)

Şu an ki halinden ziyade,
Diğer parçalarını monte etmedim,hemen sağındaki kanepenin üzerinde duruyor hepsi :P
İstenildiği gibi satılma olayıda mümkün...Yani "Ben gidonsuz alıcam,sadece kadro olsun" dediğiniz zamanda,istediğiniz gibi-kadro+1-2 parçasıylada alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
up!

Alıcımız var mı?

Sistemi "50 Yıl gitsin bana" tarzı yaptım kimseden cevap gelmeyince :) Fiyatta Oynama olabilir...
Gerçi siz nasıl isterseniz,Buna oranla fiyat değişti tabii...Yanlız,en ucuz parçalarla olan fiyatı 350 Mil..(aşağısının kurtarması imkaansız)
5 Milyonluk zincir yerine,10$ lık pro zincir takma hesapları yapıyorum :P...

Taksit,Takas imkaanınızda var.

UP!

Kaçmaz böyle bir şey! Verebileceğiniz fiyata- sisteme göre herşeyi ayarlarız...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

Tebol,
tam sistemi olarak ne istiyorsun?
yani elimde bir C050 Sistem var,GripShift yerine onu takacak olursam fiyatta değişecek..
ama şu an ki sistem bile belirttiğim fiyatın oldukca üstüne çıkıyor..Yani fiyat değişken olacak..

Kendim için tasarladığım sistem şöyle:

Kadro-Maşa zaten resimdekinin aynısı fiyatı:180 Milyon
HandleBar-Boyun-Furş takımı:Zanzibar 6$-Zoom 12$-9$ Taiwan
Sıfır Alman dublex 28 Jantlar :30 Milyon
Sıfır Kenda City ride 28 dışlastikler:15 Milyon
Sıfır 2 adet iç lastik:5 milyon
Sıfır Pedallar
2. el ön-arka göbek
2. el Chianhaur orta göbek
2. el KMC x8.9 Zincir
2. el 7 li ruble
2. el ayna kol seti Ventura
2. el komple C050 vites sistemi

hepsi çatır çatır sağlam şekilde çalışıyor...Tabii fiyat oynıyacak mutlaka..Bu kendime düşündüğüm şekli ile...Tek kadro-maşa istersende anlaşabiliriz.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

+Öndeki Orjinal RTS.Eskiyen ve artık çalışmayan yaylarının çiftide değişti.Gıcır Gıcır çalışıyor.
+Arka Amortisör,orjinali :) (markayı bilemiyorum)
yenisi ise Taiwan malı..Takmadım hiç :)

Bisikletin Jant telleri dahil,sadece koltuk borusu hariç olacak şekilde,full sistem "toparlanmamış şekilde" durduğunu söyliyeyim..

istediğinin resminide gönderebilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...