dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 lakers-magic go blues go (tahminden çok umut oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 batı lakers, nuggets, spurs, rockets dogu cleveland, celtics, magic,hawks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 portland houston'u eleyecek. digerlerine katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 batıda los angeles lakers new orleans hornets dallas mavericks houston rockets doğuda favoriler götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Portland evinde Houston'a maç vermez. Denver iyi bir iç saha takımı,Dallas'ın çıkışı ve koç Rick umut verse de Denver götürür. Spurs-Hornets serisinin geleceği maksimum nokta 4-2'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Ödülleri paslaşalım bakalım,bu sezonlar ödül açısından geçtiğimiz sezonlar kadar merak edilmiyor sanırım,regular bitti daha çıt yok. MVP : Lebron MIP : Devin Harris Rookie of Year : Derrick Rose (Sezon başındaki 20 maçlık süreçte komik süreler almasa idi Eric Gordon) 6th Man : J-Terry Defensive Player of Year : Dwight Howard (Rebo ve blok krallığı yüzünden verdim yoksa bu sezon öne çıkan bir savunmacı yok,çok maç kaçırmış olmasa belki Battier,ya da çapı yetse Ariza) Coach of Year : Ne kadar sevmesem de Nate McMillian geçiyor gönlümden ama Mike Brown veya van Gundy Citizenship : Oden shdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Wade de alabilir mvp'yi . Playofflarda takımı sonuçta ve en iyi performans onun. Alamasa bile gönüllerin şampiyonu wade'dir. Playoff topic'i acinda orda konusalim uşendim iddialarımızı üşendim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Lebron dan ne kadar nefert etsem de, ondan başkasına vermeyecekler. Diğerlerine de katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dreagloth said: Masquerade said: spurs play-off yapamaz, yaparsa adam değilim. Basketbol bölümü müdavimleri olarak unutmadık seni, sezonun bitmesine 2 gün kala SA şu anda 53-28 ile 5. sırada. 4.Portland ve 3.Houston da 53-28.eh. heralde playoff yapacak. adam değilim ibaresi ahmet çakara göndermeydi o zaman (miami takım değil, şak basketci değil ehue) çok basit bir göndermeyi anlamayıp hala quote yapmanız komik. spurs'un artık düşüşte olduğunu, playofflarda bir nane yiyemeyeceğini düşünüyordum, nitekim dediğim gibi Dallas patlattı. revizyon şart spurs'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 var mı izleyen maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 izleyim diyodum da oda da ntvspor yok salona gideyim diyorum zor geliyo nasıl maç ona göre gidebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Abi harika maç oluyo, sanırım tarihe geçecek bu seri. 2 fark chicago önde şu an ikinci çeyrek başlamak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 allah belanı versin Jameer Nelson! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?30,3985943,page=55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar