_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yarın Cleveland Lakers maçı saat 22 30 da Cleveland da Lakers da formda çok iyi maç olur bence : )
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 boston, finalde cavs'a ve lakers'a ayarı verecek yine.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu gece vince carter oynuyo mu acaba... ?
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Howard inanılmaz bir maç çıkardı Orlando - Bobcats i 107-102 yendi, Howard : 45 sayı 19 rebound 8 block. insane.
Pha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Geçen akşam Detroit Milwaukee'ye içerde yenildi 200 kaatlık kupon yattı bravo, Tyson Chandler trade i iptal olmuş bu arada testlerden geçememiş T.C, Chicago yla Sacremento da trade e gitti Miller, Salmons - Gooden, Nocioni.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 orlando sezonun en farklı yenilgisini almış sanırım kendi sahasında.hidayet zaten uzun süredir çok kötü hücum yüzdesiyle oynuyodu bu maçta berbattı.takım olarakta çok kötü şut atmışlar.nelson'nun eksikliği hissedilmeye başlandı sanırım.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 İşin garibi, orlando forumlarında club falan kurdular tamamen hido karşıtı. Zaten her halükarda onların "hater" dediği tipler vardı da, bu takımın şu anki pozisyonunu hido ya borçlu olduğunu nasıl anlamıyorlar bilmiyorum. Keşke nelson değil hido olmasaydı da, görseydik ne olacağını.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Lewis'e o kadar para verdiler ağlasınlar.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 dreagloth said: rafer alston --> orlando çok yerinde bir transfer
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 rafer alston ı alıp doğru hamle yaptı orlando ama houston ne yaptı onu anlayamadım
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Neler olmuş yine ya, moon, jermaine falan miami ye gitmiş.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bu sene Miami underdog adayım benim,Moon'un eklenmesi savunma açısından Jermaine'inki ise pivot açığı açısından gayet yeterli.jermaine'in efsane kontrat bitince de Wade'e maksimum teklif edebilecekleri güzel bir cap space açılmış olacak. Rafer'a gelirsek karın ağrısının tekiydi,Brooks'un önünün açılması iyi olmuş.Zaten Rafer ile de şampiyon olamazlardı Rafer'sız da.
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 starter di adam sonucta. ne kadar karin agrisi olursa olsun. orlandonun isine baya yaramis gozukuyor. iki macta da farkini gosterdi. ozellikle hidayet cok daha rahat oynuyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Rafer bir starter değildir olmamalı, 1e5 hücum eden eline geleni sallayan bir herif. Back-up'tan gelip,rakibin yedekleri sahadayken delici özellikleri işe yarar ,şu an Nelson gelene kadar o pozisyonu dolduruyor o kadar.Rafer'ı abartmayın. Bu arada Detroit son 7 maçını kaybetmiş,böyle bir seri göreceğim aklımın ucundan geçmezdi 2 maç üstüste kaybetse bu takım maç seçiyor diye dellenirdim.Helal yani bir efsane de bitti.
raw power Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Celtics Mikki Moore'u aldı FA'dan,muhtemelen Marbury'i de alacak.Lakerslı olarak epey kaygılandırıyor bu beni.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ne krizmiş arkadaş,Mikki Moore bile kıymete bindi. Bynum dönsün Lakers çok rahat şampiyon.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Marbury Celt olmuş, Rondo'nun statları bozmasa bari. Alacağı para da 1.5 milyon dolar, tabi satın alınmış kontratından yılda 20 milyon kazanmaya devam ederken ben olsam boş kağıda imzalar üstüne para verirdim.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bu arada ben wallace ayağını kırmıs. 4 6 hafta arası yokmus. clevland a buyuk darbe bence. varejao oynar orda ama dooru duzgun yedek yok. bakalım hucumda bi eksilme olmaz ama savunmada eksikliğini hissederler buyuk ihtimalle.
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 wallace geçen günde amerikan futbolu oynayacam diye elini parçalamıştı araba camına çarpıp. demek şimdi de ayağını kırmış bence daha sık duş alsın
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 mokoko said: bu arada ben wallace ayağını kırmıs. 4 6 hafta arası yokmus. clevland a buyuk darbe bence. varejao oynar orda ama dooru duzgun yedek yok. bakalım hucumda bi eksilme olmaz ama savunmada eksikliğini hissederler buyuk ihtimalle. Ayak kırığı ise tam anlamıyla,4-6 hafta da düzelemez.Ben Wallace olsa bile. Varejao ilk 5e gelirse bench'i kötü olur Cavs'ın,JJ Hickson'a şans verilmeli line-up'da iyi işler yapar o eleman.Bir de Joe Smith'i almaya baksınlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 det 105 - 95 bos, başımıza taş yağacak, doğunun 2 ve 3 ü arka arkaya yendiler.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Pistonları sıkarlarsa herkesi yenerler. Çok şaşırdım yalnız bu 2 galibiyete, özellikle çok rahat yenmemize.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 boston maçını çok seyredemedim ama orlando yu ful izledim. Orlando maçında tamamen orlando nun saçmalamasından yendiniz, tabi orlando hala çok yumuşak kalıyor size o ayrı.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İverson sız ikinci maçlarını kazandılar
Öne çıkan mesajlar