Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008-2009 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen akşam Detroit Milwaukee'ye içerde yenildi 200 kaatlık kupon yattı bravo, Tyson Chandler trade i iptal olmuş bu arada testlerden geçememiş T.C, Chicago yla Sacremento da trade e gitti
Miller, Salmons - Gooden, Nocioni.
Mesaj tarihi:
orlando sezonun en farklı yenilgisini almış sanırım kendi sahasında.hidayet zaten uzun süredir çok kötü hücum yüzdesiyle oynuyodu bu maçta berbattı.takım olarakta çok kötü şut atmışlar.nelson'nun eksikliği hissedilmeye başlandı sanırım.
Mesaj tarihi:
İşin garibi, orlando forumlarında club falan kurdular tamamen hido karşıtı. Zaten her halükarda onların "hater" dediği tipler vardı da, bu takımın şu anki pozisyonunu hido ya borçlu olduğunu nasıl anlamıyorlar bilmiyorum. Keşke nelson değil hido olmasaydı da, görseydik ne olacağını.
Mesaj tarihi:
Bu sene Miami underdog adayım benim,Moon'un eklenmesi savunma açısından Jermaine'inki ise pivot açığı açısından gayet yeterli.jermaine'in efsane kontrat bitince de Wade'e maksimum teklif edebilecekleri güzel bir cap space açılmış olacak.

Rafer'a gelirsek karın ağrısının tekiydi,Brooks'un önünün açılması iyi olmuş.Zaten Rafer ile de şampiyon olamazlardı Rafer'sız da.
Mesaj tarihi:
Rafer bir starter değildir olmamalı, 1e5 hücum eden eline geleni sallayan bir herif.

Back-up'tan gelip,rakibin yedekleri sahadayken delici özellikleri işe yarar ,şu an Nelson gelene kadar o pozisyonu dolduruyor o kadar.Rafer'ı abartmayın.

Bu arada Detroit son 7 maçını kaybetmiş,böyle bir seri göreceğim aklımın ucundan geçmezdi 2 maç üstüste kaybetse bu takım maç seçiyor diye dellenirdim.Helal yani bir efsane de bitti.
Mesaj tarihi:
Marbury Celt olmuş, Rondo'nun statları bozmasa bari.

Alacağı para da 1.5 milyon dolar, tabi satın alınmış kontratından yılda 20 milyon kazanmaya devam ederken ben olsam boş kağıda imzalar üstüne para verirdim.
Mesaj tarihi:
bu arada ben wallace ayağını kırmıs. 4 6 hafta arası yokmus. clevland a buyuk darbe bence. varejao oynar orda ama dooru duzgun yedek yok. bakalım hucumda bi eksilme olmaz ama savunmada eksikliğini hissederler buyuk ihtimalle.
Mesaj tarihi:
wallace geçen günde amerikan futbolu oynayacam diye elini parçalamıştı araba camına çarpıp. demek şimdi de ayağını kırmış bence daha sık duş alsın
Mesaj tarihi:
mokoko said:
bu arada ben wallace ayağını kırmıs. 4 6 hafta arası yokmus. clevland a buyuk darbe bence. varejao oynar orda ama dooru duzgun yedek yok. bakalım hucumda bi eksilme olmaz ama savunmada eksikliğini hissederler buyuk ihtimalle.

Ayak kırığı ise tam anlamıyla,4-6 hafta da düzelemez.Ben Wallace olsa bile.

Varejao ilk 5e gelirse bench'i kötü olur Cavs'ın,JJ Hickson'a şans verilmeli line-up'da iyi işler yapar o eleman.Bir de Joe Smith'i almaya baksınlar.
  • Yeni Oluştur...