mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 ya bırakın orlando falan ntvsporda celtics-clevland macı war. 3.17 war ilk çeyrekte 22-17 clevland. clevland bu sene içerde hiç yenilmedi ve maç clevlandda.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 orlandonun yaptigi ayip artik zaten, tat kalmadi macta.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 boston'a cakmayan kalmadı, su aralar detroitle macı varsa harika olur ya, bi daha yakalayamayız.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bu ayın sonunda , önce Boston ardından Cavs maçlarımız var.O güne kadar Texas maçlarımızın da olduğunu düşünürsek road-trip'de moraller bozulmazsa , şu yeni yetme contenderları alırız aşağı.
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 lebron negsel yönetmiş boston'ı öyle, maçı ntvden değil ntvspordan verip izlememi engelleyenleri kınıyorum ayrıca.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Bu arada Memphis GM'i Chris Wallace'ı buradan kınıyorum.Bilindiği gibi Darius Miles davarı 2 yıl içinde (bu yıl 2. yılı) herhangi bir takımda totalde 10 maça çıkarsa , Miles'ın kontratını sigorta şirketi yerine Portland ödemek zorunda kalıyor ve cap doludğu için Portland rebuild'inin önemli parçası olan 2009 yazı FA hamlesi suya düşüyor. Portland'dan geçen gün bir mail yayınlandı tüm yöneticilere ve bu ricada bulunuldu.Portland sağlık raporlarına göre davrandı ve 2 yıl oynayamaz raporunu alınca kontratı askıya alarak hem lüks vergisinden hem de cap olayından kurtuldu.Şu gerçekki Miles bu sezon Boston'ın antrenmanlarında oynayamayacağının sinyallerini verdi,Memphis'in de Miles'a birkaç dakikadan fazla süre vereceğini sanmıyorum(belki sadece 2 maç oynatarak Portland'a bindirir kontratı sonra şutlar takımdan). Gasol'ü fındık fıstığa Lakers'a vererek adamları zirveye yerleştiren adamın yaptığı gerçekten sinir bozucu.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Memphis kadar salak yönetilen bi takım yok heralde zaten, yok pahasına Gasol'u verdiler, draft gecesi yaptıkları trade de mantıksız bence tamam Mayo iyi güzel de Mike Miller ve gelecek vadeden Love'ı verecek kadar mı, oyna şimdi odun Darkoyla.
jarjar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 okur kariyer yapmış yine maşallah - 43
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 memo çılgın şut atıo bu aralar all-star a bu kadar az kalmışken 43 iyi oldu ama maalesef shaq ve yao'nun arkasında kalacak büyük ihtimalle
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Bynum kendinden geçmiş 42 sayı 15 rebo 3 blok
Pha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ahah Ind maçını izliyorum Diener, Foster, Murphy hepsi bıyık bırakmış bomba.
elm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bynum gene iyi oynamış charlotte'a karşı ama bide wallace'ı öldürmüş =) İyice kasap oldu bu çocuk.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 koby bynum ı sakatladı(dizinin üstüne düştü) şu anda bakalım ne olacak, içeri taşıdılar.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Benim bildiğim Bynum sezonu kapatır,benim fantasy takımı da yalan olur.Tam da açılmıştı dana pff
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bynum'da pek belli olmuyo ama hafifmiş sanırım sakatlığı. umarım geri döner ve sakatlıktan önceki performansını yakalar. son maçlarda lakers'ın bütün hücumları onun üzerinden dönüyodu resmen.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Bynum'la konuştum haberler iyi,6 hafta yokmuş sezonu kapatmadı.
Pha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 61 vurdu kral, madison square garden rekoru.
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ntv celtics-lakers maçını almamış ya. valla ayıp. =
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Heimdall said: ntv celtics-lakers maçını almamış ya. valla ayıp. = :S saat kaçta maç Türkiye saatiyle ? maçı internetten izleyecekler arkadaşlar nasıl yapacaklarını öm yoluyla bildirebilirlerse süper olur
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 orlando milwaukee buckstan Tyron Lue yu Kieth Bogans a karşılık takıma katmıs. kaynak
Pha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Lebron'un da triple doubleuını silmişler, Kareem'in rekorunu kıramadı ahah.
Öne çıkan mesajlar