mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Masquerade said: spurs play-off yapamaz, yaparsa adam değilim. quoted ;D bence rahat playoff yaparlar. tecrubeleri yeter.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Masquerade said: spurs play-off yapamaz, yaparsa adam değilim. SAS play off yapamazsa BEN bu işi hiç bilmiyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 spurs yaparda , playoff yapar yani ileriye götüremez kolay kolay. Kadro full yaşlandı. Bilmiyorum artık oyuncu verir draft hakkı fln mi satın alır bilemiyeceğim ama yapmalı birşeyler artık. Yahu utah'ın genç yedekleri ne güzel oynuyor öyle biraz daha geliştirirlerse kendilerini sampiyon yaparlar takımı valla Price, millsap-brewer (bayılıyorum bu ikiliye zaten), C.J. Miles Cok iyi draftlar yaptı Utah bunların üstüne pivotlar Fesenko,Kosta fln.da pişerse leziz olur.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Utah gerçekten çok çalışkan bir takım artık batının tepesine oynamalarının vakti gelmişti zaten
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mehmet Okur yüzünden mi biliyorum ama utah bana böle en takım gibi takım geliyo yani diğer takımlardaki gibi böle liderdi yıldız oyuncu sıfatında bir adam yok gibi olduğundan takım oyunu fln daha hoşuma gidio :d
bya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 *arabesk bi arkaplan eşliğinde* bir tek dileğiiim var Sloan bi şampiyonluk görsün artııık
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Gerçekten son yıllarda batıda,Phx olsun,Dallas olsun,Utah olsun ya da Houston olsun tırnaklarıyla kazıya kazıya batıda zirve hesabı yapar duruma geldiler ama hep bir engele takıldılar ; bu bazen sakatlıklar oldu , bazen şanssız eşleşmeler , bazen ise koçların etkisizliği... Fakat bunların hepsinin ötesinde bir engelle boğuşmak zorunda bu takımlar bu yıl, onun adı da Lakers.Gerçekten batıdan başka bir takım final oynarsa yılın süprizi olur.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bya said: *arabesk bi arkaplan eşliğinde* bir tek dileğiiim var Sloan bi şampiyonluk görsün artııık Ahh be kardeş. Sadece Sloan mı? Bu kadar uzaktan Salt Lake City sakinlerinin hepsi için ayni şeyi hissediyorum. Bi de şu BUUZIRRR gitse artık yerine şöyle adam gibi bi forvet/skorer gelse :(
khala Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Wade dün gene yaptı şovunu adam dünyanın en iyisi
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 khala said: Wade dün gene yaptı şovunu adam dünyanın en iyisi kazım>lebron>wade
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 shaq gitti mactan once mehmet okuru yanaklarindan optu, sonra da macta bir guzel cezalandiridi. spikerler dalga gecip duruyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Portland çok çılgın. Kevin Pritchard emeklerinin,rebuildin meyvelerini topluyor sonunda.Takım şüphesiz bu sıralamada gitmeyecek sezon sonuna kadar ama en azından play-off kalibresinde olduklarını ispat ediyorlar. Ot çeken , koç döven , araba patlatan oyunculardan sonra ,çok değil birkaç yıl sonra bu altın jenerasyonu görmek gerçekten çok güzel.
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 LeBron Kobe finali görmek dilegiyle.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 portland gelecek 5 6 yılın takımıdır bence. cok ii genç ve ii bi kadro kurdular. sadece biraz playoff tecrubesi lazım.
khala Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://sports.yahoo.com/nba/blog/ball_dont_lie/post/Video-Glen-Big-Baby-Davis-lives-up-to-his-nic?urn=nba,127483 of ne zırlıyo glen davis ahaha
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hem hido hem memo son saniyeleri attılar dün, güzeldi..
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Portland bir önceki maçında Blake ile buzzer-beat yapmıştı , bir sonraki maç Hedo'nun buzzer'ına teslim oldular.İlahi adalet.
khala Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Report: Suns deal G Bell, F Diaw to Charlotte for G Richardson CHARLOTTE, North Carolina (Ticker)—The Phoenix Suns continue to dramatically re-tool their roster According to report on Wednesday on The Sporting News’ website, the Suns have dealt guard Raja Bell to the Charlotte Bobcats in a five-player deal. The Suns - who last year sent All-Star Shawn Marion to Miami for center Shaquille O’Neal - dealt Bell along with forward Boris Diaw and guard Sean Singletary to Charlotte for guard Jason Richardson and forward Jared Dudley.
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 BulletRide said: Portland bir önceki maçında Blake ile buzzer-beat yapmıştı , bir sonraki maç Hedo'nun buzzer'ına teslim oldular.İlahi adalet. haha yalnız o basketten sonra taraftarların ifadeleri komikti. kafaları karıştı sonra oturdular oldukları yere :)
rLx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 because of heart problems mobley has left the game.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bu gece 04:00 phx-orlando ntv-spor Yarın gece 04:00 utah-orlando ntv
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Indiana'yı yine üzdük(daha doğrusu Granger'ı) , keşke her maçımız onlarla olsa.Hamilton'ın 3 numaraya kaydırılması Tayshaun ise 4 olmasıyla yarı saha için anlamsız bir 5imiz oldu fakat Iverson'ın 2 numarada oynaması ve Stuckey'nin pg olması için bu rotasyon şarttı.Amir Johnson'dan vazgeçmesi iyi oldu Curry'nin,McDyess da döndüğüne göre kimliksiz bir şekilde üst sıralara tırmanabiliriz ama play-off için hiç umut yok.Hanedan çöktü.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Portland gerçekten sağlam bir altyapı kurdu yıllardır ortalamanın altında olan takım nihayet bu sezon bir şeyler yapabilecek sanırım.Ama ben Greg Oden dan dolayı biraz hayal kırıklığına uğradım Dwight Howard ın ilk sezonuna benzer bir performans bekliyordum.
Öne çıkan mesajlar