Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 of hiçbiyerde yok orlando maçı..justin ve sopcastte bulamadım. tvantste var o da kalitesiz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Arkadaşlar bu arada aranızda ; Golden State ve Sacramento ile ilgili düzenli yazabilecek(makale formatı blog değil)..Var mıdır? Şu an Raptors - Sixers maçı var öneririm.Dalembert resmen tek başına takılıyor pota altında Brand'in devreye girmesi lazım Raptors pota altı ikilisi güzel gidiyor zira.Ukic de güzel underdog bu sezon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Iverson <---->Billups,McDyess Böyle bir trade söz konusu , ben şahsen istemiyorum Detroit'e bu adam gelsin. Denver açısından bakarsak , Nene sağlıklı kalır Jr ve Kenyon formanın hakkını verirse play-off adaylıkları güçlenir Koç Karl'a rağmen. Ve takas gerçekleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Oha ilginçmiş.Uzun vadede Detroit kısa vade de Denver ın yararına olmuş.Ama Detroit in takım yapısını bozması gerçekten ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 detroite nası uzun vadede yararı olucakki. iverson oyun kuramaz bişi yapamaz. detroit sistemide pasa dayalı bi sistem. bi suru oyun war. hamilton ın oyunu war. rasheed in oyunu war. billups ayrıca kendi insiyatifte alıodu. gerçi iversonda cok ii yapar bunu ama insiyatif die tek basına oynamaya calısırsa rezillik çıkar. ayrıca bence artık detroit teyshaun uzerine bi takım kurmalı. takım cok yaslandı artık. billups yaslıydı onu gonderdiler yine yaslı olan iverson ı aldılar. ama denver tarafından bakarsak gayet ii bi hamle. gayet ii pasor, sutor bi gard aldılar ama tabi kısa vadede ii bi katkısı olucak onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Koç Curry nasıl yapar bilmem ama Rip'in dakikaları azalmadan,Stuckey'nin de gelişimi baltalanmadan Iverson'ı takımda kullanmalı...Tayshaun her ne kadar sevdiğim bir oyuncu olsa da Detroit'te kimsenin üzerine oyun kurulmamalı. Bana göre yapılması gereken Billups-Rip-Prince 3'lüsünün bozulmamasıydı.Rip'in yedeği Hayes'in yollanmaması ve Sheed'den rebuilding ayağına yatan bir takım sayesinde maksimum takas verimi alarak iyi bir uzun bağlamaktı hatta bu pakete McDyess bile dahil edilerek 2010'a hazırlanan bir takıma güzel bir sunum olabilirdi.Gelecek uzunun yanında Maxiel,Amir,Kwame gibi savaşçılar yeterli olurdu ki bu sene Herrman adlı geçen senelerde garbage timelarda 4-5 dk oynayan bir oyuncudan da güzel verim alıyoruz(18 dk 13 sayı Rip'ten sonra Prince ve Sheed ile aynı ortalama).Ayrıca Maxiel'in hakettiği ilk 5 nasıl Amir'e sunuldu onu da anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Kimse Detroit'in asıl gücü olan ön alan savunmasının çökeceğini yazmamış. İlginç. Haberi duyunca ilk aklıma bu gelmişti. Önde rahat rahat top döndüren bi rakip Pistonlara neler yapar diye düşündüm. Tek transferle "atalım bol bol - yesek de olur bikaç gol" düzenine geçeceğini düşünmüyorum gerçi koca dev, Detroitin ama, gerçekten merak ediyorum. Bi GSW maçı mesela izlesek anlarız nolduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Detroit bitmiş artık bence iverson gibi oyuncular alacaklarına genç yeteneklere yönelsinler onlarla takas yapsınlar.Bu takımdan artık performance artışı değil düşüşü bekleyebilirsin anca. Maxiel ve Prince'ı tutması gerek elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 adamım ai yürü bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 sostizm said: Kimse Detroit'in asıl gücü olan ön alan savunmasının çökeceğini yazmamış. İlginç. Haberi duyunca ilk aklıma bu gelmişti. Önde rahat rahat top döndüren bi rakip Pistonlara neler yapar diye düşündüm. Tek transferle "atalım bol bol - yesek de olur bikaç gol" düzenine geçeceğini düşünmüyorum gerçi koca dev, Detroitin ama, gerçekten merak ediyorum. Bi GSW maçı mesela izlesek anlarız nolduğunu. Gsw önce kendine bir point guard bulsun. Maggette-Harrington-Sjax üçlüsü atletik,şutör ve savaşçı adamlar fakat ne bu adamlarla birlikte oynaması gereken pivot Biedrins ne de point guardsız bu iş yürümez,S-Jax maç başına 10 3lük dener,böyle ortalama olur mu ya nasıl bir hücum sistemidir bu? Ayrıca hücuma meyhaneden çıkar gibi çıkıyorlar ,Tayshaun-Rip-herhangi bir point guard karşısında bile işleri çok çok zor bu tarz takımların artı Iverson'ın top çalma ve rakip guardın pozisyonunu bozma gibi meziyetlerini unuttuysak bu hiçbirimizin suçu değil,topu George Karl'a atmak lazım bu konuda adamı savunmadan küstürdü.Umarım burda rehabilite olacaktır. Billups'a gelirsek , antremanlarda koç Karl'ı evine yollasın savunma çalışmasını o yaptırsın Denver'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mcdyess kariyerinde sürekli düşüşte olan bir oyuncu gelecek sene bu seneden de verimsiz bir yıl geçirecek o yüzden uzun vade de Detroit e yararı olur takasın diye düşünmüştüm ama uzun vadesi de pek kalmamış iverson da 33 yaşında.Bu arada Steve Francis e ne oldu ya o da böyle üst üste takaslar yaşamıştı en son Houston Free Agent dan aldı ama kadroya mı almıyor onu Adelman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 seneye cok guzel olacak lebron acik arttirmasi, detroitte seneye girecek lebron yarisina bu takasla. daha carter gidecek NJ den; NY da rahat durmaz. guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Detroit bu takası büyük ihtimalle salary cap i rahatlatmak için yaptı.4 senelik kontratı olan Billups'ı verip 1 senelik kontratı olan Iverson'ı aldılar ve sezon sonunda Rasheed'in kontratı da bitiyor.Dumars sezon öncesi bahsettiği köklü değişiklikleri yapmaya başladı bakalım nasıl sonuç verecek uzun vadede. Bu arada McDyess Denver'la anlaşıp serbest bırakılacakmış ve serbest bırakıldığı takdirde tekrar Detroit'le anlaşması bekleniyor. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Maxiell-Bosh-Tavşan-Rip-Stuckey 2010 kadrosu olabilir Pistons'ın. Lebron,Melo veya Wade'e sulanacağını sanmam Detroit'imin..Bosh yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bosh yakışmaz bence, alıştık enli, iri adamlara sizin takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nerede okudum bilmiyorum ama, lebron hazırlığı olarak yazıyordu bu takası. Matematik hesaplarını falan vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zamanında Fenerbahçe kendisine gol atan oyuncuları alırdı , Detroit'de Lebron'u bertaraf etmiş olur böylece =]. Aynı bölgede Tayshaun'a sahibiz ve takımın en genç önemli parçası durumunda şu an , gerçi Lebron için vazgeçilmeyecek bir oyuncu yoktur ama 2010 planlarımız arasında 2003 draftı jenerasyonundan bir oyuncu alınaca ise bu büyük ihtimal Bosh veya Wade olacak. Detroit fan sitelerinde açık ara Lebron'u istemeyiz sesleri yükseliyor , Toronto'nun 2010 senesinde kontrat sorunu baya yüklü olacak ama Jermaine'in kontratından kurtulacaklar Bosh yerine başını da alabiliriz fakat Bosh yakışır bize ne yapıp edilip alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bizden habersiz rekor kırılamaz , Lakers'a 15-0 falan gibi bir sezon başlangıcı tahmini yapanlara dün dur dayıçoli dedik. Iverson ismi Billups ile karşılaştırılmasa da en değerli parçamızı kaybettik Iverson takasında , bu Lakers galibiyeti biraz umut verdi bana açıkçası ama hala Boston ve Cavs'in gölgesinde underdog takılıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 detroitte t-mac i bile hayal ediyorum ron artesti falan hayal ediyorum ama ıverson hiç olmamış bence ya detroit ruhuna ayrıkı geliyo bence hiç detorit formasıyla görmedim nasıl oynar istatistikler nasıl olur (mutlaka kendi standartlarında büyük düşme olmaz ama takıma katkısı? )bilmem ama bence hiç olmamaış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 tellos said: hiç detorit formasıyla görmedim nasıl oynar istatistikler nasıl olur (mutlaka kendi standartlarında büyük düşme olmaz ama takıma katkısı? )bilmem ama bence hiç olmamaış. :O Ya bu sene cok soğudum basketbol'dan be. NBA tv'nin buna katkısı büyüktür. Boş beleş maçların büyük kanalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Dün Boston maçında bize en çok sayı gelen bölge Iverson'ın bölgesi ve atan da Rondo olduğuna göre , kimya biraz sendeliyor.Büyük fark yedik Boston'dan,Cavs galibiyetinden sonra yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Ginobili iş başında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 spurs play-off yapamaz, yaparsa adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 abi spurs un son maçında yedek guard muthişti ya çaylak ismini unuttum ama baya ii oynadı ayrıca spurs benchten gelip 45 sayı katkı yapan kaç takım var merak ediyorum kadro derinliği yok diyenler harika bi yanıt bence bu maç ( ee kaan kural kurdu aynı cümleyi ama bende yazmadan edemedim lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 spurs genis posta playoff yapar, rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar