Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008-2009 NBA

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu arada aranızda ; Golden State ve Sacramento ile ilgili düzenli yazabilecek(makale formatı blog değil)..Var mıdır?

Şu an Raptors - Sixers maçı var öneririm.Dalembert resmen tek başına takılıyor pota altında Brand'in devreye girmesi lazım Raptors pota altı ikilisi güzel gidiyor zira.Ukic de güzel underdog bu sezon için.
Sosyal ağlarda paylaş

detroite nası uzun vadede yararı olucakki. iverson oyun kuramaz bişi yapamaz. detroit sistemide pasa dayalı bi sistem. bi suru oyun war. hamilton ın oyunu war. rasheed in oyunu war. billups ayrıca kendi insiyatifte alıodu. gerçi iversonda cok ii yapar bunu ama insiyatif die tek basına oynamaya calısırsa rezillik çıkar. ayrıca bence artık detroit teyshaun uzerine bi takım kurmalı. takım cok yaslandı artık. billups yaslıydı onu gonderdiler yine yaslı olan iverson ı aldılar. ama denver tarafından bakarsak gayet ii bi hamle. gayet ii pasor, sutor bi gard aldılar ama tabi kısa vadede ii bi katkısı olucak onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Koç Curry nasıl yapar bilmem ama Rip'in dakikaları azalmadan,Stuckey'nin de gelişimi baltalanmadan Iverson'ı takımda kullanmalı...Tayshaun her ne kadar sevdiğim bir oyuncu olsa da Detroit'te kimsenin üzerine oyun kurulmamalı.

Bana göre yapılması gereken Billups-Rip-Prince 3'lüsünün bozulmamasıydı.Rip'in yedeği Hayes'in yollanmaması ve Sheed'den rebuilding ayağına yatan bir takım sayesinde maksimum takas verimi alarak iyi bir uzun bağlamaktı hatta bu pakete McDyess bile dahil edilerek 2010'a hazırlanan bir takıma güzel bir sunum olabilirdi.Gelecek uzunun yanında Maxiel,Amir,Kwame gibi savaşçılar yeterli olurdu ki bu sene Herrman adlı geçen senelerde garbage timelarda 4-5 dk oynayan bir oyuncudan da güzel verim alıyoruz(18 dk 13 sayı Rip'ten sonra Prince ve Sheed ile aynı ortalama).Ayrıca Maxiel'in hakettiği ilk 5 nasıl Amir'e sunuldu onu da anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse Detroit'in asıl gücü olan ön alan savunmasının çökeceğini yazmamış. İlginç. Haberi duyunca ilk aklıma bu gelmişti. Önde rahat rahat top döndüren bi rakip Pistonlara neler yapar diye düşündüm.

Tek transferle "atalım bol bol - yesek de olur bikaç gol" düzenine geçeceğini düşünmüyorum gerçi koca dev, Detroitin ama, gerçekten merak ediyorum. Bi GSW maçı mesela izlesek anlarız nolduğunu.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:
Kimse Detroit'in asıl gücü olan ön alan savunmasının çökeceğini yazmamış. İlginç. Haberi duyunca ilk aklıma bu gelmişti. Önde rahat rahat top döndüren bi rakip Pistonlara neler yapar diye düşündüm.

Tek transferle "atalım bol bol - yesek de olur bikaç gol" düzenine geçeceğini düşünmüyorum gerçi koca dev, Detroitin ama, gerçekten merak ediyorum. Bi GSW maçı mesela izlesek anlarız nolduğunu.

Gsw önce kendine bir point guard bulsun.

Maggette-Harrington-Sjax üçlüsü atletik,şutör ve savaşçı adamlar fakat ne bu adamlarla birlikte oynaması gereken pivot Biedrins ne de point guardsız bu iş yürümez,S-Jax maç başına 10 3lük dener,böyle ortalama olur mu ya nasıl bir hücum sistemidir bu?
Ayrıca hücuma meyhaneden çıkar gibi çıkıyorlar ,Tayshaun-Rip-herhangi bir point guard karşısında bile işleri çok çok zor bu tarz takımların artı Iverson'ın top çalma ve rakip guardın pozisyonunu bozma gibi meziyetlerini unuttuysak bu hiçbirimizin suçu değil,topu George Karl'a atmak lazım bu konuda adamı savunmadan küstürdü.Umarım burda rehabilite olacaktır.

Billups'a gelirsek , antremanlarda koç Karl'ı evine yollasın savunma çalışmasını o yaptırsın Denver'a.
Sosyal ağlarda paylaş

Mcdyess kariyerinde sürekli düşüşte olan bir oyuncu gelecek sene bu seneden de verimsiz bir yıl geçirecek o yüzden uzun vade de Detroit e yararı olur takasın diye düşünmüştüm ama uzun vadesi de pek kalmamış iverson da 33 yaşında.Bu arada Steve Francis e ne oldu ya o da böyle üst üste takaslar yaşamıştı en son Houston Free Agent dan aldı ama kadroya mı almıyor onu Adelman?
Sosyal ağlarda paylaş

Detroit bu takası büyük ihtimalle salary cap i rahatlatmak için yaptı.4 senelik kontratı olan Billups'ı verip 1 senelik kontratı olan Iverson'ı aldılar ve sezon sonunda Rasheed'in kontratı da bitiyor.Dumars sezon öncesi bahsettiği köklü değişiklikleri yapmaya başladı bakalım nasıl sonuç verecek uzun vadede.

Bu arada McDyess Denver'la anlaşıp serbest bırakılacakmış ve serbest bırakıldığı takdirde tekrar Detroit'le anlaşması bekleniyor.

edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında Fenerbahçe kendisine gol atan oyuncuları alırdı , Detroit'de Lebron'u bertaraf etmiş olur böylece =].

Aynı bölgede Tayshaun'a sahibiz ve takımın en genç önemli parçası durumunda şu an , gerçi Lebron için vazgeçilmeyecek bir oyuncu yoktur ama 2010 planlarımız arasında 2003 draftı jenerasyonundan bir oyuncu alınaca ise bu büyük ihtimal Bosh veya Wade olacak.

Detroit fan sitelerinde açık ara Lebron'u istemeyiz sesleri yükseliyor , Toronto'nun 2010 senesinde kontrat sorunu baya yüklü olacak ama Jermaine'in kontratından kurtulacaklar Bosh yerine başını da alabiliriz fakat Bosh yakışır bize ne yapıp edilip alınmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizden habersiz rekor kırılamaz , Lakers'a 15-0 falan gibi bir sezon başlangıcı tahmini yapanlara dün dur dayıçoli dedik.

Iverson ismi Billups ile karşılaştırılmasa da en değerli parçamızı kaybettik Iverson takasında , bu Lakers galibiyeti biraz umut verdi bana açıkçası ama hala Boston ve Cavs'in gölgesinde underdog takılıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

detroitte t-mac i bile hayal ediyorum ron artesti falan hayal ediyorum ama ıverson hiç olmamış bence ya detroit ruhuna ayrıkı geliyo bence
hiç detorit formasıyla görmedim nasıl oynar istatistikler nasıl olur (mutlaka kendi standartlarında büyük düşme olmaz ama takıma katkısı? )bilmem ama bence hiç olmamaış.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

hiç detorit formasıyla görmedim nasıl oynar istatistikler nasıl olur (mutlaka kendi standartlarında büyük düşme olmaz ama takıma katkısı? )bilmem ama bence hiç olmamaış.

:O

Ya bu sene cok soğudum basketbol'dan be. NBA tv'nin buna katkısı büyüktür. Boş beleş maçların büyük kanalı
Sosyal ağlarda paylaş

abi
spurs un son maçında
yedek guard muthişti ya
çaylak
ismini unuttum ama baya ii oynadı
ayrıca spurs benchten gelip 45 sayı katkı yapan kaç takım var merak ediyorum
kadro derinliği yok diyenler harika bi yanıt bence bu maç ( ee kaan kural kurdu aynı cümleyi ama bende yazmadan edemedim lol)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...