Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 bir forum kurdum.bölümler vs her şey ayarlı.izinleri de ayarladım ancak Yeni başlık ve yeni mesaj atma tuşları gözükmüyor,yani kısacası forumu kullanamıyoruz. sadece kullanıkcılarda değil adminlerde bile çıkmıyor bu buttonlar. nedir ne değildir neyi nerde yanlış yapmışımdır birisi bir fikir verse süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Bu foruma yeni başlıklar gönderebilirsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap verebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silebilirsiniz diyor ancak mesaj gönder tuşu yok yani bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 farkli bir temayla denedin mi kutulucum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 az önce geldi aklıma kuruyorum yeni tema bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 evet denedim.. kendi temaları olan prosilver ve subsilver2 ikisi de çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 çıldıricim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 diger image dosyalari gozukuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Abi mesaj ekle vs hariç her şey tamam. bi de phpbb turkiye forumlaından account alamıyorum mailimin mx kaydı geçerli değilmiş, o da ne demekse. phpbb nin orjinal forumlarında üye alım kapalı szaten anlamsız bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Forum ayarlarından biyerlerde "forum kullanılabilir" ya da yeni konuya izin ver gibisinden şeyler oluyo. onlara da bi bak admin panelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Dynun said: Forum ayarlarından biyerlerde "forum kullanılabilir" ya da yeni konuya izin ver gibisinden şeyler oluyo. onlara da bi bak admin paneldenabi nerde o ayar?gel acc pass vereyim bak bul =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 e sol ustte yeni baslik gonder cikiyo bende link olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 naptın abi =) çıkıyor ok de çıkmıyordu be bariz ahah sağol login için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 css dosyasiyla oynarkene new post ikonunun yerini degistirmis olabilir misiniz bu arada? ya da css classini yanlis yazmis olma ihtimaliniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 css dosyasıyla hiç oynamadık ki.kurdum sadece bıraktım bi de edit izinli ancak adminde bile edit çıkmıyor.sen bi daha mı login yapsan =p şaka maka editi de halledersem sorun kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Çözüm çok basit. temadaki en klasörünü tr yap dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 a teşekkürler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar